Οι πρώτες δηλώσεις Μάντζιου ως προπονητή του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Βαγγέλης Μαγκώνης

–  To thrakisports σας μεταφέρει τις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Άκης Μάντζιος ως προπονητής του Πανθρακικού, λίγο μετά το τέλος του φιλικού αγώνα που έδωσε η ομάδα της Κομοτηνής με τον Οδυσσέα Κορδελιού (στο οποίο νίκησε με 4-2).

Ο κ. Μάντζιος δεν κάθισε στον πάγκο του Πανθρακικού, κάτι που θα πράξει για πρώτη φορά στο επόμενο φιλικό με τον Άρη την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά παρακολούθησε τον αγώνα από την πρώτη σειρά των επισήμων, δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Τάσο Καραολάνη (όπως βλέπετε στην φωτογραφία του ThrakiSportS)

Σχετικά με το παιχνίδι, o κ. Μάντζιος είπε οτι… δεν μπορεί να πει και πολλά διοτι ήταν παιχνίδι δοκιμων. Ανέφερε οτι έχουν ξεκινήσει ήδη με την διοικηση τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και σκοπός είναι να μείνουν στην ομάδα οσο αυτό είναι εφικτό, τα παιδιά που έβγαλαν την φετινή χρονιά.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για γεγονός ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο διότι θα έχει 18 ομάδες και 34 αγωνιστικες, ο κ. Μάντζιος απάντησε, ότι δεν γνωρίζει πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες και οτι η φιλοσοφία του Πανθρακικού θα είναι να συνεχίσει να παίζει καλό ποδοσφαιρο.

Ο κ. Μάντζιος πρόσθεσε ότι κατά τη γνώμη του, ο Πανθρακικός φέτος έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν και ότι θα μπορούσε να τερματίσει ψηλότερα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με μεταγραφικούς στόχους,απέφυγε να αναφέρει ονόματα, ωστόσο παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κάποιο στόχοι, και θα μίλησει με την διοίκηση για αυτό το θέμα.

Αμέσως μετά ο κ. Καραολάνης πήρε τον κ. Μάντζιο και έφυγαν μαζί. Δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα της αδειοδότησης και τις διαρροές που υπάρχουν ότι δεν την εξασφαλίζει η ομάδα του Πανθρακικού, κάτι που προφανώς έφόσον συμβεί θα επηρεάσει πολύ και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.