Συνεχίζεται το Κύπελλο Ήθους στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με απολυτή επιτυχία συνεχίζεται στην πόλη της Ξάνθης το Κύπελλο Ήθους «Μίμης Παπαϊωάννου» που διοργανώνει το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στης Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης.

Με της Βασίλισσες της Θράκης να αποδεικνύονται εξαιρετικές οικοδέσποινες συνεχίζεται για τρίτη μέρα στα Πηγάδια της Ξάνθης το τουρνουά υποδομής Γυναικείου Ποδοσφαίρου προς τιμήν του Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα τιμά την διοργάνωση με την παρουσία του.

Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Παρασκευή και το μόνο σίγουρο, πέρα από της εμπειρίες που κερδίζουν οι ποδοσφαιρίστριες των έξι ομάδων που συμμετέχουν, είναι και το γεγονός πως βλέπουμε ότι ολοένα και περισσότερο το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να αποκτά πολλούς φίλους, ενώ οι Βασίλισσες συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με την οργάνωση αλλά και το μεράκι που επιδεικνύουν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στην διοργάνωση πέρα από της διοργανώτριες Βασίλισσες συμμετέχουν επίσης, η Ξάνθη 2011(τμήματα υποδομής της Βασίλισσας!), η Πανσερραική Αθλητική Ένωση, οι Αμαζόνες Δράμας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεφέλες (Πιερίας) και ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (Ημαθίας).