Ανοίγει τις πόρτες του το νέο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Μοιάζει σαν όνειρο αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα ναι αληθινό… Το νέο Κλειστό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης είναι έτοιμο για παράδοση στους κολυμβητικούς συλλόγους της πόλης και τους πολίτες της.

Ένα έργο …  «γιοφύρι της Αρτας» φαίνεται ότι επιτέλους υλοποιείται και δίνεται προς χρήση στους πρωταγωνιστές του.

Μετά από σωρεία καθυστερήσεων, παρατάσεων, κωλυσιεργιών, διεύρυνσης το κόστους του, μετά από πλήθος καβγάδων και πολιτικών αντιπαραθέσεων, το νέο υπερσύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο παίρνει σάρκα και οστά, η πισίνα του γεμίζει νερό και οι πρώτες βουτιές δεν θα αργήσουν να γίνουν. Την Τετάρτη του Πάσχα, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης επιθεώρησε τους χώρους του προκειμένου να προχωρήσει η διοικητική του παραλαβή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος στον Δημήτρη Κολιό και το Ράδιο Maximum, “πάμε για  διοικητική παραλαβή κολυμβητηρίου και την άλλη εβδομάδα  μπαίνουν τα παιδιά μέσα”. Η αναγγελία αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους των κολυμβητικών συλλόγων της περιοχής, του προπονητές και τους αθλητές τους, που κάνουν νέα σχέδια και όνειρα. Μάλιστα, υπήρξε και συνομιλία του κ. Λαμπάκη με τους ανθρώπους του υγρού στίβου.  

Στο περιθώριο της συνάντησης, καθορίστηκε ο τρόπος μοιράσματος των διαδρόμων του κολυμβητηρίου, ανάμεσα στους ΟΦΘΑ, ΝΟΑ, ΝΗΡΕΑ και στους δημότες της Αλεξανδρούπολης. Οι μηνιαίες τιμές χρήσης του κολυμβητηρίου όπως ανακοινώθηκε θα είναι 35 ευρώ για το κοινό, 20 ευρώ για αθλητές, 20 για αμεα και 15 για ηλικιωμένους.  Δείτε φωτογραφίες από το ενδιαφέρον φωτορεπορτάζ του Γιάννη Ναλμπάντη…

Φωτο: http://www.radiomax.gr