15 Ξανθιώτες στην Ερέτρια για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με την συμμετοχή 15 παιδιών από την Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι στην Ερέτρια της Χαλκίδας από τις 27 έως και τις 29 Απριλίου. Οι Ξανθιώτες εξασφάλισαν την πρόκριση τους μέσα από την τελική φάση του Σχολικού πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος προφανώς και νεαροί μαθητές σκακιστές από Ροδόπη και Έβρο. Αναλυτικά οι 15 Ξανθιώτες που θα λάβουν μέρος:

Α’ Δημοτικού: Μάρκος Δομτζίδης(14ο Ξάνθης), Χρήστος Βαγιάνος(4ο Ξάνθης)
Γ’ Δημοτικού: Παναγιώτης Μπακάλογλου (14ο Ξάνθης), Ελπίδα Ζωή Μπονόβα (5ο Ξάνθης)
Δ’ Δημοτικού: Γιώργος Βαμπούλας (18ο Ξάνθης), Γιάννης Μουρκάκης (9ο Ξάνθης)
Ε’ Δημοτικού:  Νίκος Γεωργιάδης (Αξιον Ξάνθης), Βασιλική Πλευρίδη (1ο Ξάνθης)
ΣΤ’ Δημοτικού: Βαγγέλης Παπαϊωάννου (6ο Ξάνθης), Γιώργος Χασούρης (5ο Ξάνθης)
Γ’ Γυμνασίου: Δημήτρης Τσεκμές (7ο Ξάνθης), Στέφανος Μόσχου (7ο Ξάνθης)
Λύκεια: Νίκος Σταμουλάς (2ο Ξάνθης), Πέτρος Γεωργαντζής (2ο Ξάνθης), ενώ σαν πρώτο κορίτσι προκρίθηκε η Ευρώπη Μισαηλίδου (2ο Ξάνθης).

 

 

Πηγή: XanthiSports.gr
Με αρκετές Ξανθιώτικες συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια της Χαλκίδας το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού το τριήμερο 27-29 Απριλίου. Με την συμμετοχή 15 παιδιών από την Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι στην Ερέτρια της Χαλκίδα από της 27 έως και της 29 Απριλίου. Οι Ξανθιώτες εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην τελική φάση του Σχολικού πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αναλυτικά οι 15 Ξανθιώτες: Α’ Δημοτικού Μάρκος Δομτζίδης(14ο Ξάνθης), Χρήστος Βαγιάνος(4ο Ξάνθης) Γ’ Δημοτικού Παναγιώτης Μπακάλογλου (14ο Ξάνθης), Ελπίδα Ζωή Μπονόβα (5ο Ξάνθης) Δ’ Δημοτικού Γιώργος Βαμπούλας (18ο Ξάνθης), Γιάννης Μουρκάκης (9ο Ξάνθης) Ε’ Δημοτικού Νίκος Γεωργιάδης (Αξιον Ξάνθης), Βασιλική Πλευρίδη (1ο Ξάνθης) ΣΤ’ Δημοτικού Βαγγέλης Παπαϊωάννου (6ο Ξάνθης), Γιώργος Χασούρης (5ο Ξάνθης) Γ’ Γυμνασίου Δημήτρης Τσεκμές (7ο Ξάνθης), Στέφανος Μόσχου (7ο Ξάνθης) Λύκεια Νίκος Σταμουλάς (2ο Ξάνθης), Πέτρος Γεωργαντζής (2ο Ξάνθης) Ενώ σαν πρώτο κορίτσι προκρίθηκε η Ευρώπη Μισαηλίδου (2ο Ξάνθης)

Πηγή: XanthiSports.gr