Άφησε υποσχέσεις στην Καβάλα ο Νηρέας Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Με 17 κολυμβητές και κολυμβήτριες, που άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον, συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών “Καβάλα Junior 2013” ο Νηρέας Ορεστιάδας.

Από την 17μελη αποστολή οι 12 κολυμβητές και κολυμβήτριες ήταν 8-9 ετών εκ των οποίων οι 9 αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε 50άρα πισίνα και για 3 απ’ αυτούς ήταν η πρώτη συμμετοχή τους σε αγώνες κολύμβησης γενικότερα.

Παρά το γεγονός ότι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες προπονήθηκαν μόλις δύο εβδομάδες για τη διοργάνωση, κατάφεραν να διατηρήσουν σταθερούς τους χρόνους τους, αλλά και πολλοί από αυτούς και να τους μειώσουν.

Συγκεκριμένα μειώθηκαν 23 χρόνοι αθλητών, 10 παρέμειναν σταθεροί και 6 λόγω σφαλμάτων έμειναν λίγο πιο πάνω όσον αφορά το ατομικό ρεκόρ των αθλητών-τριών. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως 11 επιδόσεις ανήκουν μέσα στην οκτάδα της γενικής κατάταξης διαφορετικών αγωνισμάτων και κατηγοριών.

Η αποστολή του Νηρέα αποτελούνταν από τους εξής κολυμβητές και κολυμβήτριες: Στέφανος Μητρούδης, Χρήστος Μουσίκας, Γεώργιος Καμπάδαης, Αναστασία Βασιλοπούλου, Ιωάννα Πιντίδου, Ελένη Παπαγιαννίδου, Αικατερίνη Μακροβασιλείου, Γρηγόριος Ζηλούδης, Αθανάσιος Κουρογιάννης,  Ηλίας Καλπακίδης, Δημήτριος Ιατρόπουλος, Βασίλειος Ρετσίδης, Κυριάκος Βασιλόπουλος, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Μαρίλια Ζαχαριάδου, Άρτεμις Τσιάμη και Βασίλειος Σπανδωνίδης. Προπονητής Αποστολής ήταν ο Γιάννης Μιρμιγκίδηςκαι αρχηγός της αποστολής ο Πασχάλης  Καμπάδαης.