Η Ιωάννα Γίτση μιλά για… σεξ και μπάλες

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Μια ξεχωριστή φωτογράφιση με κόνσεπτ το βόλεϊ, το άθλημα για το οποίο έχει “πάθος” όπως λέει η ίδια, έκανε η διαγώνιος της Νίκης Αλεξανδρούπολης Ιωάννα Γίτση που τυγχάνει να κάνει και φωτογραφίσεις στο μόντελινγκ για περιοδικά.

Η 19χρονη φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (κλείνει τα 20 στις 8 Αυγούστου, έτερον εκάτερον αν η ίδια δηλώνει εδώ και μήνες στρογγυλά την ηλικία της) λατρεύει τις φωτογραφίες ενώ αξιοποιεί εδώ και 12 χρόνια τα 177 του θεϊκού κορμιού της για να παίζει βόλεϊ επαγγελματικά, παλιότερα στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Λάρισα και εσχάτως στη Νίκη Αλέξανδρούπολης, όπου πήρε μεταγραφή εξαιτίας των σπουδών της στην Θράκη.

Η ίδια δηλώνει στο StMale ότι όταν είναι δεσμευμένη είναι… “καλό κορίτσι”, αλλά παράλληλα αποκαλύπτει ότι “δυστυχώς” έχει απατήσει στο παρελθόν τον σύντροφό της. 

Παράλληλα πιστεύει ότι οι γυναικείες φιλίες είναι αληθινές αλλά οι ανδρικές πιο ισχυρές, ενώ σε ερώτηση αν θα έμενε σε μία σχέση μόνο επειδή έκανες απίστευτο sex, έχει ξεκάθαρη απάντηση: “Είναι από τα τελευταία πράγματα, που δίνω σημασία όταν είμαι σε κάποια σχέση”.

Για την Ιωάννα Γίτση το σεξ θέλει συναίσθημα. Στο άκουσμα της λέξης “βόλεϊ” απαντά με… “πάθος”.. Η Κομοτηνή με μια λέξη είναι “έρωτας”, ενώ η φοιτητική ζωή σε αυτήν σημαίνει “ξενύχτι”, όσο και αυτό δεν πρέπει κανονικά να συμβαδίζει με μια επαγγελματία αθλήτρια.

Ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι είναι και μια έφηβη κοπέλα, που μας αρέσει πολύ το γεγονός ότι είναι απελευθρερωμένη και απαντά χωρίς ενδιασμούς ακόμα και σε τέτοια “πονηρά” ερωτήματα. Απολαύστε μερικές φωτογραφίες της Ιωάννας από μια ιδιαίτερη φωτογράφιση με θέμα το άθλημα που τόσο αγαπά και τις μπάλες του…