Το απόγευμα της Τετάρτης η έφεση για το ΑΕΚ-Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Το απόγευμα της Τετάρτης θα εξεταστεί στην ΕΠΟ η έφεση της ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League σχετικά με τη διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Κατά την έφεσή της, η ΑΕΚ θα αιτηθεί επανάληψη του αγώνα με τον Πανθρακικό από το πρώτο λεπτό (!!!;) ή εναλλακτικά την συνέχισή του από το 87ο λεπτό και μετά. Αυτή είναι και η μόνη ελπίδα της ΑΕΚ για παραμονή στην κατηγορία: να συνεχιστεί το παιχνίδι, να προλάβει να πετύχει δυο γκολ σε βάρος του Πανθρακικού χωρίς να δεχτεί κανένα, να κερδίσει και έτσι να φτάσει τους 33 βαθμούς και να σωθεί ρίχνοντας τον ΟΦΗ.

Μιλάμε ωστόσο μάλλον για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αν και στην Ελλάδα όλα γίνονται, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι από τον (ξανθιώτη στην καταγωγή) πρώην Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είχε χαρακτηριστεί στο παρελθόν ως… Επιτροπή Αφέσεων εξαιτίας των αθωωτικών αποφάσεων που συχνά έβγαζε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Η έφεση της ΠΑΕ ΑEK κατά της υπ’ αριθμ. 129/19-4-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE θα συζητηθεί την Τετάρτη 24/4/2013 και ώρα 16.00 στα γραφεία της ΕΠΟ”.