Νέο ΔΣ στο Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας 

–  Νέο διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, στο Σύνδεσμο Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Έβρου.

Μετά τη συγκρότησή του σε Σώμα, πρόεδρος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κωστικίδης.

Αναλυτικότερα:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

A’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ)

B’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΡΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ANAΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ / ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΠΕ : ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΑΡΙΝΟΣ ( του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

Σε δήλωσή του ο Γ. Γραμματέας Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου Νικήτας Παπαπαντελής αναφέρει τα εξής: «Οι πρόσφατες αρχαιρεσίες κατέδειξαν πέρα όλων των άλλων καταστατικών μας αρχών και λειτουργιών, το ενιαίο και ενωτικό συνδικαλιστικό πνεύμα που διακατέχει τη λειτουργία του Συνδέσμου μας. Χρόνια τώρα κατά τη διαδικασία των εκλογών ένα και μόνο ΕΝΙΑΙΟ _ ΕΝΩΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο διεκδικεί την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Δ.Σ. του Συνδέσμου , όπως και την εκλογή αντιπροσώπων Ο.Π.Π.Ε.

Όλοι οι καλοί συνάδελφοι που παραβρέθηκαν στη Γενική συνέλευση ( Δευτέρα 22-04-2013) είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν απόψεις και θέσεις, να ασκήσουν εποικοδομητική κριτική για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τόσο στη λειτουργία του Συνδέσμου όσο και σε διάφορα άλλα συνδικαλιστικά και εκπαιδευτικά θέματα.

Το μήνυμα όλης της διαδικασίας είναι ένα : όλοι μαζί με ενωτικό πνεύμα , σε συνεργασία με το ανώτερο συνδικαλιστικό μας όργανο, την Ο.Π.Π.Ε., μπορούμε να παλέψουμε, μακριά από προσωπικές αγκυλώσεις και ιδιοτέλειες, ώστε να δώσουμε στον κάθε συνάδελφο προπονητή τη θέση που του αρμόζει και του αναλογεί, στο δύσκολο αγώνα για την πρόοδο και αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας.

Επιπροσθέτως, η διάθεση για συστηματική δουλειά προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής αναβάθμισης του αθλήματος στο Νομό και η συνεργασία με όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς ήταν εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης. Η εκλογή νέων συναδέλφων στο Δ.Σ. μπορεί να συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή».