Όλα μηδέν στα Πηγάδια

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σε ένα παιχνίδι που δεν σηκώνει κριτική, Ξάνθη και Άρης έμειναν στο 0-0 που δεν «χάλασε» κανέναν από τους δύο.

 

 Κάκιστο παιχνίδι στα Πηγάδια με την Ξάνθη να μένει στο μηδέν με τον Άρη και να μην κερδίζει για ακόμη ένα παιχνίδι (τελευταία νίκη 2 Φεβρουαρίου!). Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε «διαγωνισμό» άστοχων σουτ, χωρίς ούτε μια ευκαιρία που να μπορεί να «ξυπνήσει» τον κόσμο.

Όμως και στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν παρότι οι Θρακιώτες είχαν την κατοχή και προσπάθησαν  κυρίως με κάποιες προσπάθειες του Σμίθ να φανούν απειλητικοί αλλά μάταια… Με το σφύριγμα της λήξης οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μαζί με τους περίπου 1200 φίλους τους την παραμονή στην κατηγορία, και στην Ξάνθη αποχαιρέτησαν τον κόσμο της ομάδας. «Ξεκούραστο» βράδυ για τον Κομίνη όπως και για τους βοηθούς του Μαγιάννη και Σωτηρόπουλο.

SKODA ΞΑΝΘΗ  (Ουζουνίδης): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτας, Μάνταλος (83′ Ντάνι), Βάλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ (67′ Πλατέλλας), Φλίσκας, Ντιέ, Ράνος (58′ Σολτάνι).

ΆΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Τάτος (93΄ Μαργαρίτης), Αγγελούδης (51′ Διαμαντάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (85′ Οικονομόπουλος), Ζαραδούκας, Κοέλιο.