Νίκησε το τριφύλλι, στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μία ημέρα πριν ο Ολυμπιακός ενώπιον δεκάδων θρακιωτών οπαδών του διεκδικήσει στην Κωνσταντινούπολη το σφράγισμα του εισιτηρίου για το φάιναλ φορ του Λονδίνου, ο Παναθηναϊκός έκανε πριν λίγο στην Αθήνα το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Η ομάδα του τριφυλλιού νίκησε με 65-63 την Μπαρτσελόνα σε ένα κατάμεστο από 22.000 κόσμου ΟΑΚΑ, έκανε το 2-1 και επιδιώκει την Πέμπτη την τρίτη νίκη που θα σημάνει και την πρόκριση στην τελική τετράδα για την έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Εκεί όλα δείχνουν ότι θα δώσει το παρών και ο νυν πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, που επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης στην Πόλη όπου στέφθηκε πέρυσι βασιλιάς της γηραιάς ηπείρου για ένα ακόμα σημαντικό ματς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ανατολού Εφές έχοντας ήδη πετύχει δύο νίκες στο Φάληρο και επιδιώκοντας την τρίτη, που σφραγίζει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ. Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο αγώνα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα μεταξύ των φίλων του Ολυμπιακού στην Θράκη.

Οι Θύρες 7 της Αλεξανδρούπολης, της Ξάνθης, της Κομοτηνής και της Ορεστιάδας μαζί με συνδέσμους της Ανατολικής Μακεδονίας διοργανώνουν αυθημερόν εκδρομή για τον αγώνα. Το ίδιο θα κάνει και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης. 

Το thrakisports θα είναι φυσικά στο γήπεδο, με τον ανταποκριτή του Σωτήρη Σαρμπεζούδη, για να σας μεταφέρει όλα τα παραλειπόμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και από αυτό το ταξίδι των θρακιωτών οπαδών….