Μια απορία, μια δέσμευση και πολλά ευχαριστώ…

Τον γύρο της Ελλάδας έχουν κάνει από το μεσημέρι της Δευτέρας οι φωτογραφίες του αιμόφυρτου γενικού αρχηγού του Πανθρακικού Χάρη Μαυρομάτη, τις οποίες έφερε στο φως της δημοσιότητας το thrakisports.
Αμέσως σχεδόν οι συγκεκριμένες εικόνες – ντοκουμέντα αναδημοσιεύθηκαν από πλήθος ιστοσελίδων στην Θράκη αλλά και συνολικά στην χώρα, που ανάδειξαν το θέμα (και ορθά) σε ένα από τα μείζονα της ημέρας. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν την Τρίτη στο σύνολο σχεδόν του πανελλαδικής κυκλοφορίας αθλητικού αλλά και πολιτικού Τύπου, ενώ προβλήθηκαν ήδη από το βράδυ της Δευτέρας ακόμα και από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των μεγαλύτερων καναλιών της χώρας, όπως για παράδειγμα του Mega. 
 
Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα το thrakisports πριν καν συμπληρώσει έναν μήνα παρουσίας στο διαδίκτυο, να εκτοξευθεί στην συνείδηση των φιλάθλων ως το κορυφαίο αθλητικό ειδησεογραφικό portal ολόκληρης της Θράκης. Πλέον αναγνώστες από όλη την Ελλάδα σπεύδουν στο thrakisports για την ενημέρωσή τους, εκτιμώντας προφανώς την δουλειά που γίνεται από την δημοσιογραφική του ομάδα. Το αντιλαμβανόμαστε αυτό, από τον όγκο των αναγνωστών που μας επισκέπτονται αλλά και από τα σχόλια που λαμβάνουμε στο e-mail μας αλλά και στο facebook.
 
Το σημαντικό στην υπόθεση του thrakisports είναι ότι το θέμα που αναπαρήχθη από τα ΜΜΕ όλης της Ελλάδας ήταν απλά η κορύφωση πολλών αποκλειστικών θεμάτων που είχαν προηγηθεί, με το… προτελευταίο να είναι πάλι από τον αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικού η αποκάλυψη του φύλλου αγώνα που έψαχνε όλη η Ελλάδα ή πιο πριν η απόφαση του διαιτητή Τσιρτσώνη για οριστική διακοπή του παιχνιδιού, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι έλεγαν ότι υπήρχε ακόμα ενδεχόμενο συνέχισής του. Μια πληροφορία που μετέφερε το thrakisports και τελικά επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας ακόμα και ως προς την ώρα λήψης της απόφασης από το φύλλο αγώνος λίγο αργότερα. 
 
Αλλά και πριν από αυτά, το thrakisports έχει δώσει δείγματα γραφής, καταρχήν με την σταθερή παρουσία του κοντά σε ΟΛΕΣ της ομάδες της Θράκης μας και σε ΟΛΑ τα αθλήματα, καλύπτοντας επίσης την δραστηριότητα ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των αθλητών του γεωγραφικού μας διαμερίσματος. Γιατί για παράδειγμα ήμασταν κοντά και στην Ν΄πεα Σμύρνη για την Ξάνθη και φυσκά στον Πανθρακικό και πιο πριν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (όπου και αν αγωνίστηκε) και επίσης στα μπαράζ του ΑΟ Ορεστιάδας και στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και κύπελλα και παντού. Και αυτό είναι που προφανώς εκτιμούν πλέον και οι θρακιώτες αθλητές αλλά και φίλαθλοι που δεν μας ήξεραν. Ότι είμαστε σταθερά και εμείς μαζί τους, δίπλα τους!  
 
Εμείς  δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες για την ολοένα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη που δείχνουν στο thrakisports για την ολοκληρωμένη καθημερινή ενημέρωσής τους αναφορικά με όλα τα αθλητικά δρώμενα στην Θράκη ή που αφορούν την Θράκη. Επίσης, να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα μέσα ενημέρωσης (από εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια μέχρι συνάδελφα sites και blogs) που εκτιμούν την δουλειά μας και αναπαράγουν τα θέματά μας. Το ίδιο άλλωστε κάνουμε και εμείς όταν γινόμαστε κοινωνοί σημαντικών θεμάτων που αφορούν το αναγνωστικό μας κοινό, τηρώντας πάντα την δεοντολογία και αναφέροντας την πηγή.
 
Να εκφράσουμε την απορία μας, βέβαια, για το γεγονός ότι συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης της Θράκης, ιδίως κάποιες τοπικές εφημερίδες και κανάλια αλλά όχι μόνο, που τακτικά αποφεύγουν την αναπαραγωγή οποιουδήποτε θέματός μας, απέφυγαν… οποιαδήποτε νύξη ακόμα και για ένα θέμα που συζητήθηκε πανελλαδικά όσο κανένα άλλο και έφτασε να γίνει θέμα στα κενρικά δελτία ειδήσεων των αθηναϊκών καναλιών. Και τέλος, να δεσμευθούμε ότι με τον ίδιο ζήλο που υπηρετούμε την αδέσμευτη και παντελώς ανεξάρτητη αθλητική (και όχι μόνο) δημοσιογραφία στην Θράκη τον τελευταίο ένα μήνα, με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουμε.
 
Είναι δέσμευση απέναντι σε όλους εσάς τους αναγνώστες μας, αλλά πάνω από όλα είναι δέσμευση απέναντι στους εαυτούς μας…
 
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS
[iframe src=”http://www.megatv.com/megagegonota/flash/jw/flvplayer.swf?config=http%3A%2F%2Fwww%2Emegatv%2Ecom%2Fmegagegonota%2FXML%2Fjw%2Fconfig%2Easp%3Fcatid%3D27377%26pubid%3D30962383%26depth%3D%2D1%26attributes%3D” frameborder=”0″ width=”512″ height=”288″]