Με 1.200 οπαδούς ο Άρης στα Πηγάδια

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με την παρουσία 1.200 φίλων του Άρη θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Άρη, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

 

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον Άρη στην Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης και με κοινή απόφαση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, η ΠΑΕ Άρης θα πάρει 1.200 εισιτήρια για της ανάγκες των φίλων της στο πέταλο του γηπέδου των Πηγαδίων.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των συζητήσεων προέκυψε διαφωνία για τον τρόπο με τον οποίο θα δοθούν τα χρήματα στην διοίκηση της Skoda Ξάνθης.

Κι αυτό γιατί επιθυμία της είναι να εισπράξει προκαταβολικά τα περίπου 30.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο κόστος των εισιτήριων. Ωστόσο φαίνεται να υπάρχει η καλή διάθεση για να βρεθεί η «χρυσή τομή», ενώ δεν θα ανοίξει εκδοτήριο και ταυτόχρονα απαγορεύεται να πλησιάσει κάποιος στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Άλλωστε η ΠΑΕ Ξάνθη είχε ενημερώσει από την Δευτέρα πως για την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Υπενθυμίζεται πως πριν το εντός έδρας παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Άρη στο γήπεδο των Πηγαδίων, στα σημεία ελέγχου πριν το γήπεδο οι κάτοχοι καρτών – μελών θα πρέπει να επιδεικνύουν μαζί με την κάρτα μέλους και την αστυνομική τους ταυτότητα . Διαφορετικά δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena».