Ματς στην Θεσσαλονίκη είδαν μέλη από τους Θράκες

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ένα διαφορετικό τριήμερο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες μαζί με τους προπονητές τους της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ Θράκες της Ξάνθης.

Μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους που έληξαν, αποφάσισαν να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους και να παρακολουθήσουν αγώνες βόλεϊ μεγαλύτερων κατηγοριών και έτσι αποφασίστηκε από την διοίκηση και τον πρόεδρο Γιάννη Λαμπριανίδη Ιωάννη να επισκεφθούν για ένα τριήμερο τη Θεσσαλονίκη.

Εκεί παρακολούθησαν  προπόνηση των τμημάτων βόλεϊ του Ηρακλή στο “Κατσάνειο”, αγώνα της Α2 Ανδρών στη Μίκρα μεταξύ των ομάδων Γαλαξίας – Ελπίδα (0-3) και αναμέτρηση της Α2 Γυναικών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μεταξύ Αρη και Αίαντα (3-1).

 

 

Με πιο πλούσιες τις εικόνες τους οι νέοι αθλητές της ομάδας επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες και όρεξη για περισσότερη δουλειά και δράση και υποσχέσεις για μία ακόμη καλύτερη χρονιά. Μαζί τους στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν και οι προπονητές της ομάδας Θέμης Αγγελακόπουλος και Φίλιππος Γρούδος.

Επόμενη δράση του συλλόγου ΠΑΣ Θράκες είναι την προσεχή Κυριακή (21/4/2013) και ώρα 11:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” της Ξάνθης, όπου οι μικρές αθλήτριες και αθλητές της ομάδος θα διασταυρώσουν τις μπάλες τους με τα αντίστοιχα τμήματα του Α.Ο. Χρυσούπολης.