Ουζουνίδης: «Αξίζαμε τη νίκη αλλά…»

 

Μεταδίδει από την Αθήνα ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την άποψη πως η Ξάνθη είναι αυτή που θα έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι και όχι ο Πανιώνιος, εξέφρασε ο αλεξανδρουπολίτης τεχνικός της θρακιώτικης ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα. Το σκορ ήταν πλασματικό για εμάς, με τις ευκαιρίες που είχαμε εμείς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την φετινή του εικόνα και την προσπάθεια που έχει κάνει όλη την σεζόν”, δήλωσε αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να προσθέσει με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Μαρίν: 

«Η ενέργεια του Μαρίν δεν ήταν καλή. Μέχρι τότε ελέγχαμε το ματς και δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια, όμως δεν γίνεται να έχω παράπονα από την ομάδα που έπαιξε έτσι με δέκα παίκτες. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους».

Η αποστολή της Ξάνθης σοκαρισμένη πληροφορήθηκε τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ και αναχώρησε για το αεροδρόμιο. Επρόκειτο κανονικά να ταξιδέψει μαζί με τον πανθρακικό στην πτήση για Θεσσαλονίκη, αλλά μοιραία η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε πίσω στην Αθήνα…