Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ: το thrakisports στα ξενοδοχεία της Ξάνθης και του Πανθρακικού!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Στα ξενοδοχεία της Ξάνθης και του Πανθρακικού, τα οποία βρίσκονται… δίπλα δίπλα, σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου το thrakisports, παραμονή των κρίσιμων αγώνων τους στην Αθήνα με Πανιώνιο και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Αμφότερα τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται επί της Οδού Μιχαλακοπούλου, στην περιοχή των Ιλισίων. Η αποστολή της Ξάνθης ταξίδεψε οδικώς μέχρι την Θεσσαλονίκη και από εκεί αεροπορικώς για την Αθήνα, σε αντίθεση με εκείνην του Πανθρακικού που πέταξε το μεσημέρι απευθείας από την Αλεξανδρούπολη (αλλά θα επιστρέψει το βράδυ της Κυριακής μαζί με την Ξάνθη, μέσω Θεσσαλονίκης).

Στο Crown Plaza όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας της Ξάνθης, το κλίμα ήταν χαλαρό και οικογενειακό. Οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονταν στο λόμπι του ξενοδοχείου στο ισόγειο, μετά το δείπνο και πριν αποχωρήσουν για τα σωμάτιά τους. Στην είσοδο του ξενοδοχείου βρίσκονταν ο πρόεδρος Άρης Πιαλόγου μαζί με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη και άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου, καθώς και αρκετός ακόμα άσχετος με την ομάδα κόσμος, καθώς στο ημιόροφο του ξενοδοχείου διεξάγεται ένα οδοντιατρικό συνέδριο.

Στις τάξεις της Skoda επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να καταφέρει το έκτο συνεχόμενο διπλό στη Νέα Σμύρνη, αγκαλιάζοντας την έξοδο στην Ευρώπη. Γνωρίζουν ότι η είσοδος στα πλέι οφ δεν εξαρτάται βέβαια μόνο από τα αποτελέσματα της θρακιώτικης ομάδας, ωστόσο τονίζουν ότι στο χέρι τους με νίκη στη Νέα Σμύρνη είναι να διασφαλιστεί η έκτη θέση που (εφόσον τηρηθούν φυσικά οι νόμοι, κάτι που ωστόσο ενίοτε δεν συμβαίνει στην Ελλάδα) σχεδόν σίγουρα θα δώσει εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη.

Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει όμως και στις τάξεις του Πανθρακικού, που έχει καταλήσσει  τετρακόσια μέτρα πιο μακριά, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos. Οι παίκτες έφτασαν περίπου στις πέντε το απόγευμα στο ξενοδοχείο και αφού ξεκουράστηκαν το απόγευμα, δείπνησαν όλοι μαζί γύρω στις οκτώ το βράδυ. Πριν τις δέκα όλοι αποσύρθηκαν στα δωμάτιά τους, περιλαμβανομένου και του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη. Ελάχιστα άτομα από το τεχνικό επιτελείο παρέμειναν στο λόμπι, καθώς και μερικοί παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Ζακύνθου.

Η συγκεκριμένη ομάδα παίζει στην Γ’ Κατηγορία μεγάλο ντέρμπι ανόδου στο Μαρούσι και οι παίκτες της μετά το δείπνο παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον στο δορυφορικό Eurosport τον μεγάλο τελικό του Eurocup ανάμεσα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν του Νικ Καλάθη και την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη, Νίκου Ζήση και Κώστα Βασιλειάδη, το οποίο κατέκτησαν τελικά οι Ρώσοι με 75-64…