Μεγάλη νίκη παραμονής στην Α2 για τις γυναίκες του ΓΑΣ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Σπουδαία νίκη στον πόντο πέτυχαν οι γυναίκες του ΓΑΣ Κομοτηνή στο μπαράζ της Καλαμαριάς για την παραμονή στην Α2 Κατηγορία. Κέρδισαν με 57-56 το Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, ο οποίος και υποβιβάζεται μέσα σε δύο χρονιές δύο κατηγορίες. 

Ο τελευταίος θα περιμένει το μπαράζ μεταξύ του ηττημένου του αγώνα της άλλης Κυριακής μεταξύ Παναθλητικού και Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και του Ιπποκράτη Κω. Σε περίπτωση επικράτησης της ομάδας του Βορρά θα παραμείνει στην Α2 γυναικών.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ματς ήταν δραματικό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Απόλλων Πτολεμαΐδας είχε το προβάδισμα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα όμως στο τελευταίο η Δουκούτση με τέσσερα τρίποντα ήταν η καθοριστική παίκτρια για την ομάδα της Θράκης.  

Μετά την ήττα του, ο Απόλλων Πτολεμαΐδας υποβιβάζεται στην Α΄ τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΚΑΣΔΥΜ .

 

Δεκάλεπτα: 11-10, 28-23, 43-40, 56-57
Διαιτητές: Ταξιλταρίδης-Αντωνογιαννάκη
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Κούκος): Χωλοπούλου 8(1), Αθανασιάδου 8(1), Βακαδάρη , Κυρατζή 11(2), Πισιάνη 12(2), Λογδανίδου 9, Κλάγκου, Σαρβάνη 2, Κοτζαϊτση 2, Δεληγιώργη 4.
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Παπαδόπουλος Μ): Τζήμου 4, Σεβδυνίδου 8(1), Δαμανάκη, Τσακίρη 2, Λιούρτα 2, Κεχαγιά 10, Μπόκα, Δουκούτση 18(6, Ψυλλάκη 10