Ο Θρακιώτης που ρίχνει τον Παναθηναϊκό στην Α2

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο Ηρακλής ήταν ο νικητής στη μάχη… επιβίωσης με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Κυψέλης και εξασφάλισε σαφέστατο πλεονέκτημα στην προσπάθεια παραμονής στη Volley League. Πιο κοντά από ποτέ στην Α2 το “τριφύλλι”.

Από τους πρωταγωνιστές του αγώνα για τον Ηρακλή ο εβρίτης πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ανδρέας Ανδρεάδης. Πέτυχε τρεις πόντους με μία στις δύο επιθέσεις, ωστόσο οι άλλοι δύο προέρχονταν από άσσους που βοήθησαν τον Ηρακλή να φύγει με την εκτός έδρας νίκη.

 

Αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του για τα πλέι άουτ, ο θρακιώτης κεντρικός είπε στο volleynews.gr τη δική του αλήθεια για το τι συνέβη το καλοκαίρι ανάμεσα στον ίδιο και τον Παναθηναϊκό.
 
«Ο κόσμος έκανε τη δουλειά του. Ο κόσμος δεν ξέρει τι έχω κάνει για τον ΠΑΟ. Στεναχωριέμαι που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την Α2 Κατηγορία.
Το  καλοκαίρι έφερα μία χορηγία 50.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, βρέθηκα μία ανάσα από την ομάδα αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης είναι “λίγοι”.  Δεν σεβάστηκαν εμένα ούτε, ούτε και τον κο Σταθοκωστόπουλο. 
Για το παιχνίδι, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είχε το άγχος της νίκης. Πιστεύεύω ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έκανε κακό στην ομάδα. Τώρα έχουμε ως Ηρακλής ένα ματς στο Αιγίνιο και πιστεύω εκεί να πάρουμε αυτό που θέλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία».