Live: Πανθρακικός – ΟΦΗ 3-1 (τελικό)

Μεταδίδει  ο Γιάννης Κεσόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το thrakisports την εξέλιξη της κρισιμότατης αναμέτρησης ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΟΦΗ για την 28η αγωνιστική της Super League. Ο Γιάννης Κεσόπουλος βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα από το ΔΑΚ Κομοτηνής. Στις 3.00 ακριβώς ξεκινά στο ΔΑΚ η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ. Από χθες το βράδυ η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται για πρώτη φορά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, μετά την εκτός έδρας νίκη του Αρη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Η νίκη είναι επιτακτική για τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, που ωστόσο έχουν έξι ολόκληρες αγωνιστικές να σκοράρουν. Αν δεν πετύχουν γκολ, θα μείνουν κάτων από τον Άρη και άρα πλέον δεν θα εξαρτάται η τύχη τους από τα δικά τους χέρια.

Η ομάδα έχει προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα με θετικό κλίμα, μετά την ισοπαλία στο Χαριλάου την προηγούμενη εβδομάδα. Ολοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητη, περιλαμβανομένου του Δημήτρη Παπαδόπουλου, με εξαίρεση φυσικά τον προσφάτως εγχειρισμένο Κοντογουλίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά, Καστελάν, Λουσέρο, Σερφά, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Παπαδόπουλος.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν, Μονιάκης, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης, Νύκταρης, Σόουζα, Μπούρμπος, Μακρής

 

1′  Εναρξη του αγώνα.

5′  Πρώτο σουτ στο παιχνίδι από τον Βερόν, κανένα πρόβλημα για τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 

7′  Αστοχο σουτ του Λουσέρο για τον Πανθρακικό

10′  Σουτ του Βαϊρουά για τον Πανθρακικό, κάτι σαν πάσα στον Παπαδόπουλο, μπλοκάρει ο Γουναρίδης. 

15′  Γκοοοοολ για τον Πανθρακικό. Τραγικό λάθος από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ που κάνει έξοδο χειρότερη από αυτή του… Μεσολογγίου, ο Λουσέρο το εκμεταλλεύεται και σε κενή εστία ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0. 

23′ Γκολ για τον ΟΦΗ με τον Ιωαννίδη. Λίγο κράτησε η χαρά του Πανθρακικού. 

26′  Γκοοοοοολ για τον Πανθρακικό, που απαντά αμέσως στην ισοφάριση του ΟΦΗ. Με τον Μπαϊκαρά σκόρερ. Όμορφη σέντρα από τα αριστερά ο Λουσέρο, ο Μπαϊκαρά πιο ψηλά από όλους θα πάρει την κεφαλιά και θα κάνει το 2-1. 

35′  Εκτέλεση φάουλ του Μονιάκη από πολύ μακριά, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. 

38′  Γύρισμα του Μπαϊκαρά μέσα στην περιοχή, την τελευταία στιγμή θα απομακρύνουν την μπάλα οι αμυντικοί του ΟΦΗ. 

44′  Τρομερή ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Πάσα του Λουσέρο στον Βαϊρουά, αυτός όμως δεν θα μπορέσει να κερδίσει στο τετ α τετ τον Γουναρίδη. 

45+1′  Τέλος του πρώτου μέρους, σε ένα 45λεπτο με λίγες φάσεις αλλά πολλά γκολ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανθρακικός – ΟΦΗ 2-1.

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου με ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Καλή έμπνευση με σουτ του Βαϊρουά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

55′  Σουτ του Περογαμβράκη, η μπάλα θα περάσει άουτ. Βρέθηκε εκτός ισορροπίας αλλά μέσα στα όρια της περιοχής, όπου όμβς μπερδεύτηκε και καθυστέρησε μάλλον ξαφνιασμένος από την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

56′  Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Μέσα ο Ζορμπάς, έξω ο Νύκταρης

65′  Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Μέσα ο Μίνγκας, έξω ο Σκλιοπίδης.

69′  Κόκκινη κάρτα για τον Μακρή, με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα. Αποβάλλεται και ο ΟΦΗ μένει με 10 παίκτες για τα επόμενα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης.

82′  Γκοοοοολ για τον Πανθρακικό. Ο Δημήτγρης Παπαδόπουλος κάνει το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον  Κουρδάκη.

85′  Νέα ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Σουτ του Μουνάφο, μπλοκάρει ο Γουναρίδης.

86′  Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Μέσα ο Ντιόγκο, μέσα ο Χρήστου.

90′ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+1′  Δεύτερη κόκκινη κάρτα για την ομάδα του ΟΦΗ. Ο βραζιλιάνος Σόουζα την δέχεται, με εννέα παίκτες συνεχίζει ο ΟΦΗ.

90+3′  Ατομική ενέργεια Δημήτρη Παπαδόπουλου, αλλά το σουτ του φεύγει μακριά από την περιοχή.

90+4′  Τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – ΟΦΗ 3-1.

 

Μείνετε στο thrakisports. Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ, δηλώσεις και ακόμα πιο πλούσιο φωτορεπορτάζ.
Και φυσικά τα live συνεχίζονται, αφού ο Θόδωρος Τσούτσος αναλαμβάνει από την Τρίπολη να σας μεταφέρει όσα θα γίνουν το παιχνίδι της Ξάνθης…