Οι δηλώσεις μετά τον πρώτο ημιτελικό Ολυμπιακού-Εθνικού

Αποστολή στην Αθήνα: Γιώργος Πανταζίδης 

–  Αμέσως μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού, οι δύο προπονητές έκαναν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο κόουτς του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Οπως και με την Κηφισιά έτσι και τώρα δεν ξεκινήσαμε καλά. Τσάμπα χάσαμε το 2ο σετ και θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη του ματς αν το είχαμε κερδίσει και είχαμε ισοφαρρίσει. Είχαμε ευκαιρίες στο 24-23. Τουλάχιστον κατάλαβαν τα παιδιά πως μπορούν να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Η απειρία μας κοστίζει. Μένω στην προσπάθεια των παικτών». 

Σε σχέση με τα επόμενα παιχνίδια, τόνισε: «Αύριο είναι μια διαφορετική μέρα. Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας. Να κερδίσουμε τα δυο ματς στην Αλεξανδρούπολη και βλέπουμε». Όταν ωστόσο του υπενθυμίσαμε ότι για να προκριθεί ο Εθνικός στον μεγάλο τελικό, απαιτείται και εκτός έδρας νίκη, ο Σάκης Μουστακίδης απάντησε: «Κάτσε να δούμε τι θα γίνει και στον δεύτερο αγώνα που θα γίνει αύριο και πάλι εδώ στου Ρέντη και μετά τα λέμε».

 

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Το πρώτο από τα τρία βήματα έγινε. Το αυριανό παιχνίδι είναι ακόμα πιο σημαντικό από το σημερινό. Τακτικά χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας και παίξαμε περισσότερο με τον Κουμεντάκη που ήταν καλός στην υποδοχή. Οταν επανήλθαμε στην τακτική μας κύλησε φυσιολογικά το παιχνίδι. Ο Ποτότσνικ ήταν καλός και πρόσφερε πολλά στη θέση του Κοκκινάκη που προέρχεται από πολύ δύσκολη περίοδο. Νομίζω ωστόσο ότι το επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για την ομάδα μου».