Λάτσιο: μετά το 2-0 από τη Φενέρ, έρχεται ο Τόρο…

Ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι όπως όλα δείχνουν στην αρχική ενδεκάδα της Ρόμα στο ντέρμπι κόντρα στη Λάτσιο που θα πάει λαβωμένη μετά και την ήττα με 2-0 από την Φενέρ, με τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι να τον δοκιμάζει στην προπόνηση της Πέμπτης στη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής.

Όπως αναφέρει η “Corriere dello Sport” στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο “Νο 35” των Ρωμαίων είναι το νέο πρόσωπο στα πλάνα του Αντρεατσόλι για το ντέρμπι της “αιώνιας πόλης”, με τον τεχνικό των “τζαλορόσι” να προσανατολίζεται να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αναθέτοντάς του όλη τη δεξιά γραμμή.

Βάσει των όσων έδειξε στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, προτίθεται να παρατάξει τους “λύκους” (τυπικά γηπεδούχοι στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας) με σύστημα 3-4-3. Ο Στεκέλενμπουργκ θα υπερασπιστεί την εστία της Ρόμα, ενώ μπροστά του θα υπάρχει τριάδα παικτών που θα αποτελείται από τους Μπουρδίσο, Καστάν και Μαρκίνιος.

Οι Ντε Ρόσι και Πιάνιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Τοροσίδη να καλύπτει όλη τη δεξιά γραμμή και τον Μαρίνιο την αριστερή, ενώ οι Λαμέλα και Φλορένσι θα έχουν υποστηρικτικό ρόλο για τον Φραντσέσκο Τότι, που θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Η Ρόμα στο ντέρμπι της Ρώμης θα βρει πάντως μια Λάτσιο που θα έχει να μαζέψει τα κομμάτια της μετά την ήττα πριν λίγο στην Κωνσταντινούπολη από την Φενερμπαχτσέ με 2-0, η οποία καθιστά μεγάλο φαβορί για τη ν πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League την τουρκική ομάδα…