Οι αγώνες των ακαδημιών της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουμε το σαββατοκύριακο (6/7 Απριλίου) για τα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας της Skoda Ξάνθη που αγωνίζονται στα πανελλήνια πρωταθλήματα της Super League.

Η ομάδα Κ-20 θα βρεθεί αντιμέτωπη το Σάββατο στις 11:30 το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, όπου και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Οι ξανθιώτες μετά από 26 παιχνίδια βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας 50 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι στην 7η με 38 πόντους.

Η ομάδα Κ-17 θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη όπου θα κοντραριστεί με την ανίστοιχη ομάδα του Άρη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 13:00 στο γήπεδο Τριανδρίας και μ’ αυτήν θα πέσει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του 4ου γύρου του πρωταθλήματος.

Η ξανθιώτικη ομάδα που έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στο final four για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 2η θέση με 50 βαθμούς μετά από 20 αγώνες ενώ ο Άρης που έχει δώσει 21 αναμετρήσεις είναι στην 3η θέση αλλά αρκετά πίσω με 34. Υπενθυμίζεται ότι το φάιναλ φορ θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη…