Και αυτό το Σ/Κ το thrakisports παντού…

Για ακόμα ένα weekend το thrakisports θα βρίσκεται κοντά σε όλες τις ομάδες της Θράκης, όπου χτυπάει η καρδιά του αθλητισμού της περιοχής μας.

Ο Γιώργος Πανταζίδης ταξίδεψε με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Αθήνα και θα καταγράψει από κοντά κάθε στιγμή των δύο πρώτων αγώνων της ομάδας του Έβρου με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Volley League. Μαζί του οι ανταποκριτές μας στην Αθήνα Γιάννης Γιαγκίνης και Δημήτρης Αρβανιτίδης αλλά και ο συνεργάτης μας Στέφανος Λεμονίδης, που με τα σχόλιά τους θα εμπλουτίζουν τις live μεταδόσεις, τις κριτικές και τις αναλύσεις των μεγάλων αυτών αγώνων.

Ο Γιάννης Κεσόπουλος θα βρίσκεται το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής για τον κρίσιμο αγώνα του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Super League. Παράλληλα, ο ανταποκριτής μας στην Κρήτη Λάζαρος Φιλιππίδης θα μας ενημερώνει για όλα τα τελευταία νέα της ομάδας του Ηρακλείου, μέχρι και την άνοδο στην Θράκη, αλλά και όσα θα ακολουθήσουν μετά την επιστροφή της από την Κομοτηνή.

Ο Θοδωρος Τσούτσος θα βρίσκεται το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Γήπεδο της Τρίπολης για τον επίσης σημαντικό αγώνα του τοπικού Αστέρα με την Skoda Ξάνθη. Παράλληλα, από την Ξάνθη ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης και ο Χάρης Ευφραιμίδης θα μας ενημερώνουν για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι πριν την κάθοδο της ομάδας στην Πελοπόννησο αλλά και μετά την επιστροφή της στα Πηγάδια.

Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης θα βρίσκεται το απόγευμα του Σαββάτου και στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ευμοίρου στην Ξάνθη, για το μεγάλο ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στην τοπική Ασπίδα και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα μεταφέρει το απόγευμα της Κυριακής την δράση από τον αγώνα του ΓΑΣ Κομοτηνή με το Πευκοχώρι για την Γ’ Εθνική, αλλά και όλη την μπασκετική δραστηριότητα του σαββατοκύριακου.

Και σε αυτά προσθέστε το γεγονός ότι οι ανταποκριτές μας από Ορεστιάδα, Σουφλί, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη θα σας μεταφέρουν για ακόμα ένα σαββατοκύριακο όλη την αγωνιστική δράση στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εβρου, Ροδόπης και Ξάνθης, ενώ για όλα αυτά τα γεγονότα θα υπάρχει και πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από την συνεργασία του thrakisports με το Thraki Photo Agency.

Είμαστε το thrakisports. Και θα είμαστε παντού. Όπως ήμασταν την προηγούμενη εβδομάδα. Και όπως θα είμαστε και την επόμενη. Γιατί για εμάς, όταν λέμε thrakisports, εννοούμε όπως αναφέρει και το όνομά μας ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, από τον Έβρο ως τον Νέστο. Και ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ…