Μπράβο! Χρυσή η Ελένη Σαλινούδη της Ορεστιάδας!!!

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης 

– Με χρυσό μετάλλιο επιστρέφει στην Ορεστιάδα η Ελένη Σαλινούδη που πήρε μέρος στo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο 30 και 31/3/2013 στην Αθήνα.

Η πρωταθλήτρια από την Ορεστιάδα έχει κατακτήσει στο παρελθόν στην κατηγορία 73+ kg άλλα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα νεανίδων. Με τον χρυσό αυτό τίτλο, λοιπόν, τρίτωσε το… καλό.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι το άθλημα του ταεκβοντό είναι από αυτά που έχουν χαρίσει στην Ελλάδα μετάλλια και πολλές συγκινήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, της Αθήνας και του Πεκίνου.

Μάλιστα, ο Έβρος έχει παράδοση στο ταεκβνοντό, αφού το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στο συγκεκριμένο άθλημα ήρθε το 1992 στην Βαρκελώνη από την Μόρφω Δροσίδου, ωστόσο τότε το άθλημα ήταν επίδειξης και το μετάλλιο εκείνο δεν καταμετρήθηκε με εκείνα του Πύρρου Δήμα και της Βούλας Πατουλίδου στην τελική κατάταξη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η περίπτωση της νεαρής Ελένης Σαλινούδη δείχνει ότι δεν υπάρχει μόνο παρελθόν αλλά και παρόν και λαμπρό μέλλον για το άθλημα στον Έβρο. Από εμάς, πολλά συγχαρητήρια και εις ανώτερα…