Πένθος και στην Θράκη για τον Πέτρο Θεοδωρίδη

Συγκλονισμένοι είναι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και στην Θράκη από τον χαμό του προέδρου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη. Ήταν ένας από τους παλαιότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης στο Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ήδη εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση η ΠΑΕ Πανθρακικός: “O Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι μέτοχοι και σύσσωμη η οικογένεια της  ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ αισθάνονται βαθειά θλίψη για τον θάνατο του φίλου και Προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραικός, Πέτρου Θεοδωρίδη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε για πολλά χρόνια, θα τιμά αιώνια τη μνήμη του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και την αθλητική οικογένεια της ΠΑΕ Πανσερραικός”.

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης ήταν προσωπικός φίλος με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας Θόδωρο Σαββάκη, αλλά και με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Χρήστο Πανόπουλο. 

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν σε μηχανική υποστήριξη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Διετέλεσε για 18 χρόνια πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής και δύο χρόνια διευθύνων σύμβουλος του “Γηραιού”, ενώ ήταν αντιπρόεδρος στην ΕΠΑΕ για πάνω από 10 χρόνια και για λίγους μήνες πρόεδρός της.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Football League και Football League 2, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη τους για την απώλειά του: Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο 30 και πλέον χρόνια, προκαλεί  θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια. Η Διοργανώτρια αποφάσισε  σαν ελάχιστο φόρο τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή,  οι ποδοσφαιριστές να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια  στους αγώνες της 32ης αγωνιστικής  και αύριο, ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα γραφεία της να παραμείνουν κλειστά”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Συλληπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη εξέδωσε και η Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη και απευθύνουν στους οικείους του και την αθλητική οικογένεια των Σερρών θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο.  Η Super League θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του”.