Κορυφαίοι προπονητές στην Κομοτηνή για την 4η σχολή UEFA-Pro 2012-2014

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος  –  

Ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας (1/4)  οι εργασίες στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, που αφορούν στην επικύρωση της αναγκαίας συνθήκης του προγράμματος ενημέρωσης,  το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμφωνίας UEFA-ΕΠΟ.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε η πρόεδρος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Μαρία Μιχαλοπούλου και ο πρόεδρος των σχολών προπονητών της ΕΠΟ, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, παρουσία του τεχνικού διευθυντή των σχολών Τέλη Μπατάκη και των εκπαιδευτών Μιχάλη Μητροτάσιου, Ξανθής Κωνσταντινίδου  και Γιάννη Ισπυρλίδη. 

Όπως πληροφορηθήκαμε, τις εργασίες του υποχρεωτικού σεμιναρίου της Κομοτηνής παρακολουθούν συνολικά 26 προπονητές της 4ης σχολής UEFA-Pro,  μεταξύ των οποίων και μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που κρέμασαν τα παπούτσια τους και κάνου τώρα ποδοσφαιρική καριέρα όπως ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Νίκος  Νταμπιζας,  ο Στέλιος Μανωλάς,  ο Μιχάλης Ζιώγας  καθώς  οι ομοσπονδιακοί προπονητές στις μικρότερες εθνικές ομάδες Θοδωρής Παχατουρίδης  και  Βασίλης Γεωργόπουλος.

Η συγκέντρωση των προπονητών UEFA- Pro της 4ης σχολής 2012-2014 στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμφωνίας UEFA-ΕΠΟ και λήγει στις 2.00 το μεσημέρι της Τρίτης (2/4). Σκοπός της συγκέντρωσης είναι η επικύρωση της αναγκαίας συνθήκης του προγράμματος ενημέρωσης από τους υπευθύνους των ερευνητικών και εφαρμοσμένων εργαστηρίων της σχολής ΤΕΦΑΑ.

Η παρουσία όλων των προπονητών είναι υποχρεωτική.