«Υπάρχει αισιοδοξία από όλους ενόψει Άρη»

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος  –  

Την καθιερωμένη συνέντευξη Tύπου έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο προπονητής του Πανθρακικού Παύλος Δερμιτζάκης, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη για τα πλαίσια της 27ηςαγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο προπονητής του Πανθρακικού αρχικά αναφέρθηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος:  «Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έδωσε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο καθώς υπήρχε επιβάρυνση με τα συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μένεις σε ένα αποτέλεσμα είτε είναι θετικό ή αρνητικό καθώς πρέπει να προετοιμάζεσαι για τον επόμενο αντίπαλο».

Στη συνέχεια μίλησε για τον αγώνα με τον Άρη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ιδιαίτερο καθώς οι δυο ομάδες θέλουν την κατάκτηση των βαθμών στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Υπάρχει αισιοδοξία σε όλους για θετικό αποτέλεσμα. Θα χρειαστεί συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει, θα χρειαστεί πάθος, δύναμη σε όλες τις μονομαχίες και φυσικά καθαρό μυαλό σε όλη την διάρκεια του αγώνα».

Τέλος, ο κ. Δερμιτζάκης αναφερόμενος στις αναγκαστικές απουσίες της ομάδας του είπε: «Στο μέτωπο των τραυματιών ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης δεν θα μπορέσει ως το τέλος της σεζόν να μας βοηθήσει σε αντίθεση με τον Αντώνη Λαδάκη που έχει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο θα δούμε μέχρι και την τελευταία στιγμή αν θα μπορέσει να είναι στην αποστολή. Ο Ντιόγκο είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει ενώ επανέρχεται ο Στάθης».