Εντατικοί ρυθμοί στην προπόνηση του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης  –  

Σε φουλ ρυθμούς κινείται ο Εθνικός , δύο εικοσιτετράωρα πριν από το παιχνίδι – ορόσημο για τη φετινή χρονιά κόντρα στην Κηφισιά. 

Στο Ζηρίνειο και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης παίζει τα ρέστα της με στόχο τη νίκη που θα δώσει μια θέση στην τετράδα και ένα εισιτήριο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και υπό προϋποθέσεις τη δεύτερη θέση, κάτι που σημαίνει πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά! 
Ο Σάκης Μουστακίδης και οι παίκτες του, συνειδητοποιημένοι από την κρισιμότητα ου αγώνα, προετοιμάζονται εντατικά ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. Η προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης κύλισε χωρίς προβλήματα και σε πλήρες πρόγραμμα, παρουσία φίλων της ομάδας καθώς και του προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα που και σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές είναι κοντά στην ομάδα. 
«Η μεγάλη ώρα έφτασε. Κατεβαίνουμε στην Αθήνα με μόνο στόχο τη νίκη, ώστε να μην εξαρτιόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα, συγκεντρωμένα στον στόχο τους και πιστεύω πως θα κάνουν το καθήκον τους. Η Κηφισιά είναι σκληρό καρύδι αλλά το Σάββατο ελπίζω να είμαστε εμείς που θα χαμογελάμε» ήταν τα σχόλια του προέδρου κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία μας.