To thrakisports πετά Βοσνία με Εθνική, Γιούρι, Τόρο

Ακόμα και στην Βοσνία θα βρεθεί το thrakisports, ακολουθώντας την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για το κρίσιμο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Γιάννης Γιαγκίνης θα ταξιδέψει με το αεροπλάνο της αποστολής της Εθνικής για το Σεράγεβο και την Ζένιτσα. Θα παρακολουθήσει και θα καταγράψει από κοντά την “πρεμιέρα” του τερματοφύλακα της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών, καθώς και την παρουσία του ξανθιώτη Βασίλη Τοροσίδη στο πρώτο του επίσημο ματς με την γαλανόλευκη από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό και πήγε στην Ρόμα.

Και όχι μόνο αυτά. Οτιδήπτε άλλο έχει να κάνει με την Θράκη και την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στην Βοσνία θα έχετε την ευκαιρία να το πληροφορηθείτε από πρώτο χέρι από εδώ. Οι παράγοντες αλλά και οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν από την Θράκη για να συμπαρασταθούν στην Εθνική θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο. Μην ξεχνάτε να μας επισκέπτεστε αν θέλετε να μάθετε όλες τις θρακιώτικες πτυχές της αποστολής της Εθνικής Ομάδας στην Βοσνία…