Φιλική ήττα της ΑΕ Κομοτηνής στην Αδριανούπολη

 

Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι στο εφηβικό της Ολίν Αδριανούπολης είχε το απόγευμα της Τετάρτης η ΑΕ Κομοτηνής. 

Οι κιτρινόμαυροι ταξίδεψαν στην τουρκική πόλη προκειμένου να αντιμετωπίσουν την τούρκικη ομάδα, από την οποία και τελικώς ηττήθηκαν με 70-64, ωστόσο άφησαν καλές εντυπώσεις και κυρίως ανανέωσαν το ραντεβού τους στο προσεχές μέλλον για αντίστοιχες αναμετρήσεις επί ελληνικού εδάφους.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του στο paratiritis-sports o Βασίλης Στοάκης, που βρέθηκε στην Αδριανούπολη, αγωνιστικά ήταν μία ευκαιρία για τον Σωφρόνη Παπουή να δοκιμάσει κάποιους αθλητές και να τεστάρει το σημείο ετοιμότητας τους. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και κρίθηκε στο υψηλό ποσοστό ευστοχίας που είχαν οι γηπεδούχοι έξω από τη γραμμή των 6.75. 

Πριν το παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής Σωφρόνης Παπουής έδωσε στον Τζένεραλ Μάνατζερ της ομάδας της Ολίν Εγκέ Τασπινάρ μία φανέλα της ομάδας, κίνηση την οποία ανταπέδωσε ο Τασπινάρ, χαρίζοντας μία φανέλα της Ολίν στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Τον αγώνα παρακολούθησε ο Έλληνας άσσος της Ολίν Χρήστος Ταπούτος, όπως και ο προπονητής της τούρκικης ομάδας Γκοκχάν Ταστιμούρ.