Σιώπης: «Περιμένω την ευκαιρία για την πρώτη ομάδα»

 

Έτοιμος να… μεταπηδήσει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Μανώλης Σιώπης.

Ο νεαρός μέσος της ομάδας νέων των «ερυθρόλευκων» που κατάγεται από το Τυχερό του Έβρου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Έρα Σπορ» για την πορεία στο NextGen Series μέχρι τα προημιτελικά, την παρουσία των οπαδών στο Βίλα Παρκ στον αγώνα της Τετάρτης, αλλά και το ίνδαλμά του. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μίλησε για:

Την προσπάθεια της ομάδας στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα: «Μένει μια πίκρα από το χθεσινό αποτέλεσμα αλλά γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι αφού φτάσαμε μέχρι εδώ. Ήρθαμε στην Αγγλία και δείξαμε πολύ ανταγωνιστικοί στο εξωτερικό και σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο. Το γρήγορο γκολ μας ταρακούνησε λίγο, αφού το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε πάει και στην παράταση και θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει. Είμαστε υπερήφανοι που παίξαμε μπάλα μέσα στην Άστον Βίλα ενώ στα τελευταία λεπτά καταφέραμε να την κλείσουμε μέσα στην περιοχή της».

Τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της ομάδας: «Συνολικά στην πορεία μας στη διοργάνωση, το μεγαλύτερο πρόβλημα μας πιστεύω πως ήταν στα τελειώματα ενώ στα θετικά ήταν η ομαδικότητα και η καλή αμυντική λειτουργία».

Τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που ήρθε και μας στήριξε σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια».

Το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Θέλω να δουλεύω, να βελτιώνομαι και περιμένω την ευκαιρία να πάω στην πρώτη ομάδα και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Αισθάνομαι πανέτοιμος γι’ αυτό».

Το ίνδαλμά του: «Είναι ο Γιάννης Μανιάτης. Μου αρέσει το πάθος, η ψυχή που έχει και τα τρεξίματα στο γήπεδο».