Η κριτική των παικτών του Πανθρακικού

Χωρίς λύσεις στον επιθετικό τομέα εμφανίστηκε ο Πανθρακικός, ειδικά μετά από τον τραυματισμό του Δημήτρη Παπαδόπουλου που αποδείχθηκε κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αγώνα. Αναλυτικά η κριτική για κάθε παίκτη της ομάδας της Κομοτηνής που αγωνίστηκε στο «Ελ Θράκικο»:

 

ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Φέρει ευθύνη για τα τέρματα, ειδικά το δεύτερο  του Ντιε που ήταν από μεγάλη απόσταση. Δείχνει να έχει πεσμένη ψυχολογία, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον εκθέτει αρκετές φορές και η άμυνά του.

ΜΠΑΪΚΑΡΑ: Ο τούρκος μεσοεπιθετικός ανεβοκατέβηκε πολλές φορές τη δεξιά πλευρά, όπου ήταν επιφορτισμένος κυρίως με το ανασταλτικό κομμάτι. Μοιραία δεν φάνηκε επιθετικά.

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ: Ο αρχηγός του Πανθρακικού αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά για την ομάδα της Κομοτηνής. Φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ που ο Γούτας βρίσκεται μόνος στην καρδιά της άμυνας και πιάνει την κεφαλιά.

ΣΕΡΦΑ: Επίσης δεν εμφανίστηκε στο ύψος των περιστάσεων στο κέντρο της άμυνας, ειδικά στην φάση που πιάστηκαν όλοι στον ύπνο και επέτρεψαν στον Γούτα να σκοράρει.

ΝΤΙΟΓΚΟ:  Ετρεξε αρκετά από την αριστερή πλευρά, προσπάθησε να φανεί ομαδικός στο παιχνίδι του, αλλά δεν αρκεί μόνο να τρέχεις.

ΜΟΥΝΑΦΟ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Μακριά από τις φάσεις. Δικαιολογημένα έσπευσε να τον αντικαταστήσει ο Δερμιτζάκης.

ΚΑΣΤΣΕΛΑΝ: Εδωσε αρκετές μάχες στον χώρο του κέντρου. Άλλες τις κέρδισε, άλλες τις έχασε, σε καμία περίπτωση όμως δεν έκανε την διαφορά. Έδωσε έμφαση στα ανασταλτικά του καθήκοντα, μέτριος στα δημιουργικά.

ΤΖΑΝΗΣ: Επίσης δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Από τους αδύναμους κρίκους, αντικατατσάθηκε στο τέλος από τον Σκλιοπίδη.

ΒΑΪΡΟΥΑ: Κλασικός ποιοτικός παίκτης, δημιούργησε όσο μπορούσε παιχνίδι, έχασε και μια καλή ευκαιρία, αλλά δεν έπιασε και την άριστη απόδοση που θα απαιτούνταν για να ανατρέψει την κατάσταση ο Πανθρακικός. Εβγαλε ωστόσο την μπαλιά στον Κοντογουλίδη για το δοκάρι που εκείνος σημάδεψε,

ΛΟΥΣΕΡΟ: Ο Αργεντίνος βοήθησε όσο μπορούσε στο αμυντικό κομμάτι, αλλά επιθετικά δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να παρουσιάσει πέρα δύο καλά σουτ στο τελευταίο ημίωρο και το συνηθισμένο αρκετό του τρέξιμο.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο μεγάλος άτυχος και ίσως ο παίκτης – κλειδί του ματς. Ο τραυματισμός του μόλις στο 20ο λεπτό άλλαξε τα πλάνα του Δερμιτζάκη. Ο «Παπ» δεν μπόρεσε έτσι να προσφέρει όσα θα ήθελε.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ: Από τους μοιραίους παίκτες. Δεν ήταν αρνητικός. Κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Παπαδόπουλο, είχε το δοκάρι όταν ακόμα δεν είχε ανοίξει το σκορ  ενώ πέτυχε και ένα γκολ που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Σίγουρα δεν ευθύνεται για την ήττα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά.

ΜΙΝΓΚΑΣ: Είχε ένα καλό σουτ λίγο μετά την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όταν μπήκε, είχε ήδη διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΚΛΙΟΠΙΔΗΣ: Μπήκε ένα τέταρτο πρριν τη λήξη και προφανώς δεν μπορεί να κριθεί σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα…