Τριήμερο στην Θράκη για τον Σωκράτη Κόκκαλη!

Στην Θράκη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής για να περάσει το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος μάλιστα βραβεύθηκε και από τον Σύνδεσμο Οπαδών Ολυμπιακού της Αλεξανδρούπολης. 

 

Όπως αποκάλυψε πρώτο το thrakinea του καλού δημοσιογράφου από την Ορεστιάδα Γιάννη Τομαδάκη, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Παρασκευή στον Έβρο, μαζί με παρέα πολλών ακόμα γνωστών επιχειρηματιών (25 περίπου) κάνοντας διακοπές στα μέρη μας. Επέλεξαν αρχικά τον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη, όπου διανυκτερεύουν, ενώ το Σάββατο επισκέφθηκαν το βόρειο τμήμα του ακριτικότερου νομού της χώρας.

 

Την Κυριακή πληροφορίες ανέφεραν ότι βρέθηκαν στην Ξάνθη και παρακολούθησαν διακριτικά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, ενώ την Καθαρά Δευτέρα δεν αποκλείεται να βρεθούν στις παραλιακές ταβέρνες για να γιορτάσουν τα κούλουμα. Πάντως, στην Αλεξανδρούπολη ο ιστορικός πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης βραβεύτηκε για την προσφορά του στον σύλλογο από τον τοπικό Σύνδεσμο Οπαδών της πόλης και τον Θόδωρο Μαυρίδη (όπως φαίνεται στην φωτογραφία).