Διπλό στη ΧΑΝΘ πριν τη στέψη για Ορεστιάδα

Πέρασε για άλλη μια φορά από τη Θεσσαλονίκη, η Ορεστιάδα, αυτή τη φορά από την  έδρα της ΧΑΝΘ. Το τελικό 0-3 ήρθε εύκολα, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μεγάλη ποιοτική διαφορά η μια, από την άλλη.
Η γηπεδούχος ΧΑΝΘ, παλεύει για την παραμονή και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους. Απέτυχε να φανεί ανταγωνιστική και ηττήθηκε εύκολα από μια Ορεστιάδα που μετά από τη νίκη της, θέλει πλέον άλλη μια επί της ΜΕΝΤ για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Το παιχνίδι, δεν χρίζει  ιδιαίτερης κριτικής καθώς οι παίκτες του Τσιακμάκη ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του.
 
Από την αρχή, έδειξαν τις διαθέσεις τους κερδίζοντας το πρώτο σετ, με το τελικό 12-25 να είναι χαρακτηριστικό. Οι παίκτες της αδελφότητας δε μπόρεσαν να πιέσουν, όπως ήθελαν στο σερβίς με αποτέλεσμα οι εβρίτες να έχουν ρυθμό  και να χτίζουν διαφορές, από την αρχή των σετ. Δύσκολη η συνέχεια για τη ΧΑΝΘ που περιμένει το τοπικό ντέρμπι στους Αμπελόκηπους, απέναντι στην Ελπίδα, ενώ όπως προείπαμε, παιχνίδι- γιορτή έρχεται στην Ορεστιάδα, με τους πράσινους να ετοιμάζονται για πανηγύρι τίτλου.

Διαιτητές: Δελή-Μπουγιούκας

Τα σετ: 12-25, 15-25, 17-25

ΧΑΝΘ (Σδραυκάκης): Ακριτίδης, Ντινόπουλος, Χριστόπουλος, Κατσιαφλιάκας, Τσάρας, Τέζιας / Πάντσιος Ν. (λ)

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσιακμάκης): Κεμανετζής, Γραμματικόπουλος, Χουσίδης, Αρχοντίδης, Καψαλιάρης, Κουλαξίδης, Κωνσταντινίδης(λ)