Το pregame του αγώνα Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννενα

Η Ξάνθη υποδέχεται στα Πηγάδια τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/3, 15:00 – ζωντανή μετάδοση από Nova και live η εξέλιξη του αγώνα απο το thrakisports), με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά πεντάδας αλλά και Ευρώπης.

 

Μετά το σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού, η Ξάνθη καλείται να δώσει συνέχεια και αν μη τι άλλο να παλέψει για την πέμπτη θέση και το ευρωπαϊκό όνειρο. Βέβαια, υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Βάλλας και Πρίττας, καθώς και οι τιμωρημένοι Φλίσκας και Κομεσίδης. Έτσι, ο κόουτς της Ξάνθης καλείται να κάνει αλχημείες στο αμυντικό μέρος της ομάδας του, προκειμένου να βρει λύσεις.

Αναλυτικά, η αποστολή της Ξάνθης: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Γούτας, Σάντος, Ντιέ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Τριάδης, Τσαμούρης.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ προέρχεται από την ήττα του Αστέρα Τρίπολης, και θέλει να επιστρέψει επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και δη στις νίκες. Και θα έχουν ένα σύμμαχο σε αυτό τον αγώνα τους. Το γεγονός πως δεν υπάρχουν απουσίες, τους εφησυχάζει. Ο Καρίμ Φεγκρούς θα λείψει από ακόμη ένα ματς, καθώς ο Αργεντινός γκολκίπερ έχει χάσει πολλές προπονήσεις και κρίθηκε ανέτοιμος. Την θέση του στην αρχική σύνθεση θα πάρει ο Μπαμπανιώτης, ο οποίος αγωνίζεται βασικός στα τελευταία παιχνίδια.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα και ο Γιάννης Χριστόπουλος αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του διπλού.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΣ: Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Ρουμπολάκου, Πάντος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γεωργίου, Γιάκος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Τζιμόπουλος, Ιλιτς.