Oι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του θρακιώτικου ντέρμπι

Μετά τη λήξη του θρακιώτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον ΠΑΟ Κοσμίου μίλησαν ο Νίκος Μπαχαρίδης, ο Σάκης Αϊβάζης, ο Λεωνίδας Εφραιμίδης και ο Κυριάκος Δαμιανίδης. Αναλυτικά, οι δηλώσεις τους έχουν ως εξής:

 

Νίκος Μπαχαρίδης (προπονητής Έβρου Σουφλίου): ”Το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ, στη δύναμη και το πάθος. Ήμασταν τυχεροί στο δεύτερο ημίχρονο, αφού πετύχαμε το γκολ από στημένη φάση. Οι δύο ομάδες έχουν καλό υλικό, ποιότητα και μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Του χρόνου και οι δύο ομάδες θα αγωνιζόμαστε στη Γ΄Εθνική. Το άγχος και ο κακός αγωνιστικός χώρος δε βοήθησαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Παρά τις εργασίες που έγιναν, το γήπεδο δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Κόσμιο και να αγωνίζεται του χρόνου στη νέα κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο και στους ποδοσφαιριστές, που έχουν δείξει πολλά ψυχικά αποθέματα. Είμαστε αήττητοι για 7 αγώνες και έχουμε μηδέν παθητικό. Στον πρώτο γύρο συγκεντρώσαμε 10 βαθμούς και τώρα έχουμε ήδη 29. Η διοίκηση μας στηρίζει και είναι κοντά μας. Η νέα ενοποιημένη Γ΄ Εθνική θα είναι πάρα πολύ καλή και δύσκολη κατηγορία. Η ποιότητα θα είναι πολύ καλύτερη και θα πρόκειται για μια καλή ημιεπαγγελματική κατηγορία.”

Σάββας Αϊβάζης (προπονητής ΠΑΟ Κοσμίου): ”Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα κρινόταν στο γκολ. Στόχος μας ήταν να πάρουμε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος και μια στημένη φάση. Μετά το γκολ, προσπαθήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Αν κερδίσουμε την επόμενη Κυριακή το Κοκκινόχωμα εντός έδρας, μένουμε στην κατηγορία. Στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η Προσοτσάνη, αλλά στόχος μας είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι”.

Λεωνίδας Εφραιμίδης (αρχηγός Έβρου Σουφλίου): “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και χρειαζόμασταν τη νίκη για να μείνουμε στην κατηγορία. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε τη μπάλα κάτω και καταφέραμε να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια και να βγούμε πρώτοι. Το Κόσμιο έχει πολύ καλή ομάδα και εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία. Η νέα Γ΄Εθνική θα είναι πιο ποιοτική και για τις ομάδες και για τους ποδοσφαιριστές”.

Κυριάκος Δαμιανίδης (σκόρερ Έβρου Σουφλίου): ‘‘Ήταν δύσκολο ματς, αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Δε μας βοήθησε το γήπεδο, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε από στημένη φάση. Πιστεύω ότι θα παραμείνει στην κατηγορία το Κόσμιο, επειδή έχει καλή ομάδα. Πιστεύουμε ότι θα τερματίσουμε πρώτοι. Η δική μου απόδοση, αλλά και η απόδοση της ομάδας συνολικά, ήταν καλές”.