Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης

Με τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή (3/3, 15:30) το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης, με εξαίρεση τον αγώνα του Παύλου Μελά Κουτσού με τον Άρη Αβάτου που θα διεξαχθεί το Σάββατο (2/3, 15:30).

 

Ο αγώνας αυτός είναι εξαιρετικής σημασίας, καθώς ο Παύλος Μελάς υποδέχεται τον Άρη Αβάτου, που βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται επειγόντως θετικό αποτέλεσμα για να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση του Αετού Τοξοτών με τον Ηρακλή Νέου Ζυγού με τις δύο ομάδες να ”καίγονται” για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ενώ στον Εχίνο η τοπική ομάδα υποδέχεται το Νέστο Κύρνου με τους δύο αντιπάλους να αναζητούν εναγωνίως το θετικό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Πετεινού και τον Εθνικό Κιμμερίων, ενώ η Αναγέννηση Θαλασσιάς θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό στη Λευκόπετρα.

Στη Συδινή η Θράκη θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης και στο Μαγικό ο Αστέρας υποδέχεται τον ιδιαίτερα ανεβασμένο Άτλα Σελίνου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και σε παρένθεση οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής (3/3, 15:30) της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης έχουν ως εξής:

Γήπεδο Κουτσού (2/3): Παύλος Μελάς Κουτσού – Άρης Αβάτου (Κοτινούδης-Χρυσέλης-Σαββόπουλος)

Γήπεδο Τοξοτών: Αετός Τοξοτών – Ηρακλής Νέου Ζυγού (Μπουραζάνης-Εμπλιούκ-Κοτινούδης)
Γήπεδο Μαγικού: Αστέρας Μαγικού – Άτλας Σελίνου (Ουζουνίδης-Κοριάνογλου-Μαγγίνας)
Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Εθνικός Κιμμερίων (Δέλλιος – Χατζημωϋσιάδης – Χρυσέλης)
Γήπεδο Συδινής: Θράκη Συδινής – Ασπίδα Ξάνθης (Γαβριηλίδης-Πατηνιώτης-Φραγκουλίδης)
Γήπεδο Λευκόπετρας: Κεραυνός Λευκόπετρας – Αναγέννηση Θαλασσιάς (Μπαχαρίδης-Πασχαλίδης-Ελευθεράκης)
Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Νέστος Κύρνου (Κωνσταντινίδης Σ.-Οτουζμπίρ-Γκιαούρης)