Το pregame του αγώνα Πανθρακικός – Ατρόμητος

Εξαιρετικά κρίσιμο χαρακτηρίζεται το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο για τον Πανθρακικό, το απόγευμα του Σαββάτου (2/3, 17:15 σε ζωντανή μετάδοση από τη Nova και το thrakisports).

 

Οι «πράσινοι» της Κομοτηνής υποδέχονται τους «κυανόλευκους» του Περιστερίου και οι δύο μονομάχοι θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να… ξεμπερδεύουν με τα… σενάρια της παραμονής και της Ευρώπης, αντίστοιχα. Σε περίπτωση που η ομάδα της Θράκης πάρει τη νίκη θα έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα έχουν… κλειδώσει την συμμετοχή τους στα play offs.

 

Εκτός πλάνων του Παύλου Δερμιτζάκη είναι ο Κουτσόπουλος, ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό, ενώ αντιθέσει με τους Λαδάκη και Χρήστου που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

 

Η αποστολή του Πανθρακικού: Βρονταράς, Αθανασιάδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μπαϊκαρά, Μουνάφο, Λαδάκης, Ντιόγκο, Λουσέρο, Βαϊρουά, Τζάνης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Κάστσελαν, Κοντογουλίδης, Γωνιάδης, Μίνγκας, Χρήστου και Μακρυδημήτρης.

 

Χωρίς τον τραυματία Θανάση Καραγκούνη αναχώρησε για την Κομοτηνή η αποστολή του Ατρόμητου. Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Ναπολεόνι, στη θέση του νεαρού μεσοεπιθετικού.

 

Η αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Μπρίτο, Καραμάνος, Φάμπιο, Ουντόζι, Κούτσι, Μάντζιος και Ναπολεόνι.