LIVE η Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης και ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής για τον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στα τρια παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με όλες τις ομάδες της Θράκης να δίνουν σημαντικά παιχνίδια.

Ωρα 13:38 Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, πάμε να δούμε το πρόγραμμα της αγωνιστικής που περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφεροντα παιχνίδια.

Ωρα 13:44 Οι σημερινοί αγώνες του Α’ Ομίλου:  Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης,  Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης,  Καβάλα – Α.Ε. Καλαμπακίου, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Πανσερραϊκός,  Κεραυνός Πέρνης – Αλέξανδρος Κιλκίς και το Σάββατο είχαμε Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού 0-0

Ώρα 13:49 Αυλαία της αγωνιστικής είχαμε το Σάββατο στην Ξάνθη, όπου στην μάχη της τρίτης θέσης Αρης Αβάτου και Αετός Ορφανού έμειναν στο μηδέν.

Ώρα 13:54 Για όλα τα παιχνίδια θα έχετε ενημέρωση από το ThrakiSportS μέσα από αυτό το live που μέχρι και τουλάχιστον το τέλος της χρονιάς σας προσφέρει η Avance, η ελληνική εταιρεια αυτοκινήτων.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ME ENA KΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ώρα 13:59Avance διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:04 Ξεκινάμε από το Θρακιώτικο ντέρμπι παραμονής, που διεξάγεται στη Ξάνθη μισή ώρα νωρίτερα από το παιχνίδι του ΑΟΞ με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια, και το ΔΑΚ, ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ώρα 14:07 Η γηπεδούχος Ασπίδα βρίσκεται πλέον κάτω από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα της και με νίκη να τον προσπεράσει εκ νέου για να φτάσει πιο κοντά στο όριο της ζώνης παραμονής.

Ώρα 14:10 Από την άλλη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που έρχεται μετά από δύο σερί εντός έδρας τρίποντα και όντας στη 10η θέση του βαθμολογικού θέλει να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη για να ανέβει για πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ώρα 14:11 Δείτε τις αποστολές των δύο ομάδων στο Pre Game του Live, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:17 Η έτερη ομάδα της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική που παίζει σήμερα, ο Ορφέας Ξάνθης έχει εξόρμηση στο Παραλίμνι Σερρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον περσινό πρωταθλητή του ομίλου, Απόλλωνα.

Ώρα 14:20 Θέλει φυσικά τη νίκη, ώστε να σταματήσει το αρνητικό σερί των τριών εκτός έδρας ηττών και να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας όπου βρισκόταν μέχρι και πριν λίγο καιρό.

Ώρα 14:24 Ο γηπεδούχος Απόλλωνας Παραλιμνίου από την άλλη καίγεται ακόμα περισσότερο για τη νίκη, αφού αν δε καταφέρει να πάρει το τρίποντο ενδεχομένως να μπει κυριολεκτικά σε… μπελάδες παραμονής, όντας με 11 βαθμούς, δύο μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ώρα 14:28 Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Χιντ Ιμέρ, και Ηλία Μακράκη, αλλά και του άτυχου της περασμένης εβδομάδας Θόδωρου Τορομανίδη που είναι τραυματίας και υπεβλήθη σήμερα το πρωί σε δεύτερο χειρουργείο. Δείτε αναλυτικα την αποστολή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:33 Τέλος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και αήττητο μέχρι τώρα Νέστο Χρυσούπολης, και παρ’όλο που προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες θα κάνει τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ώρα 14:37 Τρεις σημαντικές απουσίες θα έχει σήμερα να αντιμετωπίσει ο Σάββας Αϊβάζης, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζάγγουλο, Δημοσθέλους και Κεχαγιά. Δ

Ώρα 14:40 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής: Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Πανσερραϊκός, Καβάλα – ΑΕ Καλαμπακίου, Κεραυνός Πέρνης – Μέγας Αλέξανδρος Κιλκίς, ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης, Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού 0-0 (8/12).

Ώρα 14:43 Ξεκινάμε με τις συνθέσεις από το ματς στη Κομοτηνή, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κοσμίου και Νέστο Χρυσούπολης.

Ώρα 14:44 Για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου ξεκινούν οι: Δεληγιάννης, Nάνος, Tάτσιος, Τριάντος, Πλαστάρας, Ταχτσόγλου, Στοΐνοβιτς, Τζατζανάς, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Μαυράκης.

Ώρα 14:46 Από την άλλη για τον Νέστο Χρυσούπολης ξεκινούν οι: Αθανασίου, Παρουτσής, Μαϊντανός, Χούσινετς, Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης, Καθάριος, Νύκταρης, Τζαμπέγια, Μελισσόπουλος, Μπέλιτς.

Ώρα 14:48 Μεταφερόμαστε στις Σέρρες για να πάρουμε τις συνθεσεις από το ματς του τοπικού Απόλλωνα με τον Ορφέα Ξάνθης.

Ώρα 14:50 Για τον γηπεδούχο Απόλλωνα Παραλιμνίου ξεκινούν οι: Γουναρίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερετζιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας, Δέντζας, Ζυγκερίδης, Καριοφύλλης Β., Λαζαρίδης.

Ώρα 14:52 Από την άλλη για τον Ορφέα Ξάνθης του Μπάμπη Χατζημεστή ξεκινούν οι: Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χσάνογλου, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Πασχαλάκης, Ξαντινίδης, Χαλήλ, Καραγκιόζης Γ.

Ώρα 14:55 Πάμε και στη Ξάνθη για το Ελ Θράκικο της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ώρα 14:56 Για την γηπεδούχο Ασπίδα Ξάνθης ξεκινούν οι: Δεμένικος, Σαββόλου, Ζώτος, Μερακλής, Πεντεζίδης, Δογανίδης, Κυριαζίδης, Χριστοφορίδης, Κάτσης, Παπαδόπουλος, Μαλαδένης.

Ώρα 14:58 Από την άλλη για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ξεκινούν οι: Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Κούπας, Μαλτέζος, Πατσιώρας, Γκαϊδατζής, Γκαβανόζης, Κολονέρος.

Ώρα 15:02 Ξεκίνησαν τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Ώρα 15:11 Καλή ευκαιρία στη Κομοτηνή, με μια κεφαλιά του Αντρέα Μκρτσιάν να φεύγει λίγο άουτ και στην αμέσως επόμενη φάση σέντρα του Μαϊντανού, ανάποδο ψαλίδι του Παρούτση με τον Δεληγιάννη να μπλοκάρει.

Ώρα 15:15 Με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου βγήκε και ο ήλιος, ενώ είχαμε και τη πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με σουτ του Τριάντου που έφυγε όμως άουτ.

Ώρα 15:19 Το σκορ έχει ανοίξει σε δύο παιχνίδια του πρώτου ομίλου. Συγκεκριμένα ο ΑΟ Καβάλας προηγείται με 1-0 της ΑΕ Καλαμπακίου και ο Πανσερραϊκός επίσης με 0-1 του Εθνικού Σιδηροκάστρου.

Ώρα 15:20 Γκολ στη Ξάνθη για την Ασπίδα! Ο Μερακλής έπιασε τη κεφαλιά μετά από κόρνερ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

Ωρα 15:22 Νέο γκολ στη Ξάνθη! Άμεση απάντηση του Εθνικού στο γκολ της Ασπίδας, με σκόρερ για του Εβρίτες τον Πεταλωτή που μείωσε με κεφαλιά. Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1.

Ώρα 15:24 Γκολ στις Σέρρες! Ο γηπεδούχος Απόλλωνας ανοίγει το σκορ και παίρνει το προβάδισμα έναντι της ομάδας της Ξάνθης, με σκόρερ τον Λιάρα. Απόλλωνας Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 1-0!

Ώρα 15:26 Δεύτερο γκολ για την Ασπίδα στη Ξάνθη! Σκόρερ αυτή τη φορά ο Μπάμπης Κυριαζίδης για την ομάδα του Χρήστου Σαμαρά! Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1.

Ώρα 15:29 Δεύτερο τέρμα για τον Πανσερραϊκό στο 28′ που πλέον προηγείται με 0-2 του Εθνικού Σιδηροκάστρου.

Ώρα 15:32 Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στη Κομοτηνή, σέντρα του τζατζανά με τον Νάνο να παίρνει τη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά να μη μπορεί να σκοράρει.

Ώρα 15:38 Καλή ευκαιρία για τον Νέστο στη Κομοτηνή, με τον Μπέλιτς από καλό σημείο εντός περιοχής να σουτάρει αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Ώρα 15:47 Τέλος ημιχρόνου στη Κομοτηνή! Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Ώρα 15:48 Τέλος πρώτου και στις Σέρρες. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Απόλλωνας Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 1-0

Ώρα 15:51 Τέλος πρώτου μέρους και στη Ξάνθη! Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1

Ώρα 15:57 Πάμε να δούμε και τα σκορ του ημιχρόνου σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου:

Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 1-0(19′ Λιάρας)

Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξ/πολης 2-1(19′ Μερακλής, 24′ Κυριαζίδης / 21′ Πεταλωτής)

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Καβάλα – ΑΕ Καλαμπακίου 1-0 (14′ Τσούτσης)

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Πανσερραϊκός 0-2(14′ Παπαβασιλείου, 27′ Αναστασόπουλος πεν)

Κεραυνός Πέρνης – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-0

Ώρα 16:03 Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στα παιχνίδια!

Ώρα 16:09 Ξεκίνημα με γκολ στη Καβάλα για τον ΑΟΚ, που προηγείται πλέον με 2-0 χάρη στο γκολ του Νίκου Βαλαβανόπουλου!

Ώρα 16:12 Τέταρτο γκολ στο ΔΑΚ Ξάνθης! Η Ασπίδα πλέον προηγείται με διαφορά δύο τερμάτων, με τον Κυριαζίδη να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα. Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1

Ώρα 16:17 Γκολ στο ΔΑΚ Κομοτηνής! Ο Γκουτζίδης που είχε μπει πριν λίγο ως αλλαγή έκανε μια σέντρα, η μπάλα κόντραρε και στον Τριάντο και κατέληξε στον Μπέλιτς που με πλασέ έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού! ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-1

Ώρα 16:18 Γκολ για τον Απόλλωνα στις Σέρρες! Ο Ζυγκερίδης γράφει το όνομά του στους σκόρερ της αναμέτρησης και διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 2-0

Ώρα 16:19 Αποβολή του Σάββα Αϊβάζη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ στη Κομοτηνή, αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή ζητώντας οφσάιντ στο γκολ του Νέστου, και αυτός τον απέβαλλε.

Ώρα 16:21 Καθαρίζει το ματς με νέο γκολ ο Απόλλωνας! Δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ζυγκερίδη για τους Σερραίους. Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 3-0

Ώρα 16:26 Γκοοοοοοοοοοολ για τον Ορφέα στις Σέρρες! Προσπαθεί παρά τις σημαντικές απουσίες που έχει να ξαναμπεί στο παιχνίδι η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή. Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 3-1

Ώρα 16:28 Με 0-3 προηγείται πλέον ο Πανσερραϊκός στο Σιδηρόκαστρο, χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Παπαβασιλείου.

Ώρα 16:31 Πάμε να δούμε και τα σκορ των αγώνων του πρώτου ομίλου περίπου στο 75ο λεπτό:

Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 3-1 (19′ Λιάρας, 57′-61′ Ζυγκερίδης / 69′ )

Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξ/πολης 3-1 (19′ Μερακλής, 24′-54′ Κυριαζίδης / 21′ Πεταλωτής)

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-1 (59′ Μπέλιτς)

Καβάλα – ΑΕ Καλαμπακίου 2-0 (14′ Τσούτσης, 52′ Βαλαβανόπουλος)

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Πανσερραϊκός 0-3 (14′ – 66′ Παπαβασιλείου, 27′ Αναστασόπουλος πεν)

Κεραυνός Πέρνης – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-0

Ώρα 16:37 Δύο τέρματα έχουν επιτευχθεί σε αγώνες του πρώτου ομίλου! Ο Πανσερραϊκός έκανε το 0-4 με χατ τρικ του Παπαβασιλείου στο 77′ και Κεραυνός Πέρνης προηγείται πλέον του Μέγα Αλέξανδρου Κιλκίς με 1-0!

Ώρα 16:39 Δεύτερο γκολ στο ΔΑΚ Κομοτηνής! Ο Γκουτζίδης σημάδεψε με σουτ το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δεληγιάννη, με τον Καθάριο στο «ριμπάουντ» να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-2

Ώρα 16:43 Με 3-0 προηγείται πλέον η Καβάλα της ΑΕ Καλαμπακίου χάρη στο γκολ του Γαβριηλίδη.

Ώρα 16:46 Τρίτο γκολ για τον Νέστο στη Κομοτηνή! Καθαρίζει όπως φαίνεται το ματς ο Νέστος, αφού μετά από σέντρα του Γκουτζίδη, ο Μκρτσιάν έκανε το μονοκόματο σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-3

Ώρα 16:52 Τέλος της αναμέτρησης στη Κομοτηνή! Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-3

Ώρα 16:54 Τέλος της αναμέτρησης στις Σέρρες! Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 3-1

Ώρα 16:56 Τέλος της αναμέτρησης στην Ξάνθη! Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1

 

 width=