ΕΣΠΕΘΡ: Εύκολη εντός έδρας επικράτηση του Έβρου Σουφλίου επί της Ελπίδας Σερρών

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της ΕΣΠΕΘΡ στο πρωτάθλημα Ανδρών στο κλειστό γυμναστήριο Σουφλίου η ομάδα του Νίκου Μούχλια υποδέχτηκε την Ελπίς Σερρών.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στα δύο πρώτα σετ επικρατώντας 25-12 και 25-15 αντίστοιχα, μονάχα στο τρίτο δέχθηκαν λίγο την πίεση αλλά και πάλι κατάφεραν να το πάρουν με 25-20 και να κερδίσουν τον αγώνα με 3-0 σετ.

Με την νίκη του αυτή ο Έβρος Σουφλίου ως μοναδικός και αήττητος έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση ενώ η Ελπίς Σερρών παραμένει χωρίς νίκη στους 0 βαθμούς και την τελευταία θέση.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Ανέστης Γιαννακόπουλος και ο Θοδωρής Μαυρίδης, μέλος του ΔΣ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Τα σετ: (25-12, 25-15, 25-20) σε 67′. Διαιτητές: Μαργαριτίδης και Ντεληλάμπρου.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας Νίκος): Αλατζιάς, Αθ. Αλεξούδης, Ιασ. Αλεξούδης (c), Καζαριάν, Κεσούδης, Μιλκίδης, Μπακαλούδης, Μπράτσας, Ντούμας, Πανταζής, Πορφ. Τάσιου (λ), Τιάκας (λ), Τοκαμάνης.

ΕΛΠΙΣ ΣΕΡΡΩΝ (Γεωργοπούλου Γεωργία – Γιαλένιου Κυριακή): Γιαννακόπουλος, Καμνίτσας, Μεσαϊκός, Μπορμπόκης, Παντζαρίδης, Παπαδάκης (c), Νικ. Παπανικολάου, Ορ. Παπανικολάου.

 width=
Οι Ανέστης Γιαννακόπουλος και Θοδωρής Μαυρίδης παρακολουθούν τον αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο Σουφλίου!