LIVE λεπτό προς λεπτό η 10η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Θράκης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα έξι παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Στο πρόγραμμα όπου δεν υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι ο πρωτοπόρος Μέγας Αλεξανδρος Ιάσμου μετά την πρώτη απώλεια στο ντέρμπι κορυφής με το Νέο Σιδηροχώρι και την βαριά εντός εδρας ήττα σε αδιάφορο όμως αγώνα με τον Πανθρακικό υποδέχεται την ανανεωμένη φέτος Δόξα Προσκυνητών που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογιες. Η δεύτερη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου έχει δύσκολη αποστολή στους Υφαντές κόντρα στην δυνατή Αναγέννηση Παγουρίων, ενώ θεωρητικά εύκολες αποστολές έχουν οι Σώστης, Πανθρακικός και Ελπίδα Σαπών, κόντρα σε Ξυλαγανή, Στρύμη και Αγίους Θεόδωρους.

Προγραμματισμένη έναρξη σε όλες τις αναμετρήσεις στις 15:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 1/12, Ώρα 15:00, LIVE ThrakiSportS)
Ελπίδα Σαπών – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 5-0 (7′ Ερκάν, 10′ Ερκάν, 15′ Μπόζης, 22′ Ερκάν, 29′ Μπόζης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Βιστωνίδα Κοπτερού – Δόξα Γρατινής 0-2 (80 Γαβριήλ, 83′ Δεληβασίλης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ορφέας Στρύμης – Πανθρακικός 1-1 (84′ Σάββα- 80′ Σαμαράς) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Αναγέννηση Παγουρίων – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-3 (79′ πεν. Κεφης – 20′ Κόσιης, 71′ πεν. Βάσκος, 86′ Κεφαλούκος) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Σώστη 0-1 (54′ Πυλαρινός) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Προσκυνητών 3-0 (13′ Ρομπέρ, 22′ Ρομπέρ, 33′ Παπαγεωργίου) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Θυμηθείτε την βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά από 10 αγώνες με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ