ΕΠΣ Έβρου: Άνετη νίκη επί του Σοφικού για τον Έβρο Σουφλίου που πλησιάζει στην κορυφή

 

Ο Έβρος Σουφλίου του Πασχάλη Σταματάκη ήταν ο μεγάλος νικητής επί του Ορφέα Σοφικού με σκορ 3-0 και πλησίασε τους πρωτοπόρους Ιπποκράτη και Ορέστη Ορεστιάδας κάνοντας και το ρεπό του.

Η ομάδα του Έβρου Σουφλίου προηγήθηκε στο 18′ με πέναλτι που κέρδισε ο Χρήστος Γιαννόπουλος και το εκτέλεσε ο ίδιος φτάνοντας τα πέντε στο πρωτάθλημα. Ο Κυριάκος Παγωνίδης στο 32΄έκανε το 2-0 και ο Τσιρίλο Δημήτρης Τσομπανούδης με πλασέ στο 81′ νίκησε τον Κώστα Συριτούδη κάνοντας το τελικό 3-0 με το τέταρτό του φετινό τέρμα.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θόδωρου Τουντζιαράκη, πρώην  παράγοντα του Ορφέα Σοφικού που έφυγε χτυπημένος από την επάρατη νόσο πριν λίγες μέρες (φώτο tvthrakiotis).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Πασχάλης Σταματάκης): Τογγουλίδης, Θάνος (46′ Κουτσούλας), Πετκιδης, Μπετζέκας, Ίνδος (73′ Παπαναστασίου), Μπάμνιος, Δ. Τσομπανούδης (80′ Πρεπούδης), Μιχούδης, Παγωνίδης, Τσιουμπανούδης (59′ Λαζίδης), Γιαννόπουλος.

OΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ (Παναγιώτης Τζιαμπαζάκης – Γιώργος Τουφάκης): Συριτούδης, Χατζηλούδης, Ζαχαρνούδης, Χατζής, Μπάτζιος, Σταματόπουλος, Τσατσαρώνης (71′ Ιωαννίδης), Δοϊτσίδης, Τερτσούδης, Καρασμανάκης, Μπαλλάκης.