Από υποψήφιος αγοραστής της Ξάνθης κάνει γερό «μπάσιμο» στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Μπόρις Μουζενίδης

 

Γερό «μπάσιμο» του γνωστού ελληνορώσου επιχειρηματία Μπόρις Μουζενίδη για να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποκαλύπτει η ιστοσελίδα paokvoice.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου ψάχνουν ήδη από την αρχή της χρονιάς επενδυτή, για να στελεχώσει οικονομικά την ομάδα μπάσκετ, ώστε να τελειώσει η διοίκηση πρωτοδικείου που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PAOKvoice, ο Μουζενίδης μάλιστα, ρώτησε λεπτομέρειες και για το χρέος της ΚΑΕ, ενώ έψαξε και τις προϋποθέσεις για να πάρει η ομάδα μία wild card στην Ευρωλίγκα, και να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του χρόνου!», αναφέρει το δημοσίευμα.
Προσθέτει ότι είναι πολύ πιθανό μάλιστα να σχετίζεται και η ομιλία του Μπάνε Πρέλεβιτς με αυτό, την ερχόμενη Παρασκευή στο Παλατάκι.

Εφόσον η πληροφορία επιβεβαιωθεί, δεν αποκλείεται να φουντώσει ξανά και το σενάριο της Ξάνθης. Ο Μπόρις Μουζενίδης, πολύ καλός φίλος του Ιβάν Σαββίδη, είχε γραφτεί το καλοκαίρι από διάφορες πηγές ότι ήταν μια ανάσα πριν την συμφωνία με τον Χρήστο Πανόπουλο για να μεταβιβάσει τις μετοχές της Ξάνθης αλλά και του Σαλέ.

Τελικά, παρά το μπαράζ των δημοσιευμάτων, από μία πηγή είχε διαρρεύσει ότι τελικά το deal δεν επετεύχθη, αφού ο Μουζενίδης αποφάσισε τελευταία στιγμή ότι δεν θέλει να εμπλακεί με τα αθλητικά δρώμενα και προτιμούσε να περιοριστεί στα τουριστικά, που κατέχει πλήρως.

Εφόσον όμως εμπλακεί με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το επιχείρημα αυτό ατονεί και δεδομένου ότι οι ρωσικοί ή φιλορωσικοί δίαυλοι παραμένουν ανοιχτοί με τον Χρήστο Πανόπουλο, ίσως δεν θα έπρεπε να αποκλείσουμε εξελίξεις…