ΕΠΣ Έβρου: Στέλνει χαρτί εντός της ημέρας για την αποχώρησή της η ΠΑΕ Νίψας

 

Η ΠΑΕ Νίψας είναι η ομάδα που φωτογράφησε λίγες ώρες νωρίτερα το ThrakiSportS ότι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα που συμμετέχει. 

Με 60 χρόνια ιστορίας, ανέβηκε την προπερασμένη σεζόν στην Α’ Κατηγορία και κατάφερε πέρυσι με σχετική άνεση να διατηρηθεί στα μεγάλα σαλόνια.

Από τι αρχές του καλοκαιριού παρατηρήθηκαν προβλήματα με τον πρόεδρο Χαράλαμπο Παντελίδη να παραιτείται και τελικά να ανακαλεί την απόφαση και τελικά, όπως επίσης έγραψε αργά το βράδυ το ThrakiSportS να ξαναπαραιτείται καθώς έμεινε μόνος.

Μέχρι και την Δευτέρα ο σύλλογος ανακοίνωνε παίκτες. Στις 3 του Σεπτέμβρη εκδόθηκε η τελευταία ανακοίνωση. Ωστόσο διαπίστωσε ότι έχει πολύ μικρό αριθμό δελτίων για να μπορέσει να κατεβάσει πλήρες ρόστερ.

Ετσι οι διοικούντες ενημέρωσαν τον προπονητή Μιχάλη Παπάζογλου και τους παίκτες, που μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών αλλά παρέμεναν σε μονοψήφιο αριθμό, να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Προφορική ενημέρωση υπήρξε και προς στελέχη της ΕΠΣ Έβρου, η οποία αναμένει επισήμως το χαρτί της έγγραφης παραίτησης μέσα στην διάρκεια της Πέμπτης.

Μόλις αυτό συμβεί θα κινηθούν οι διαδικασίες, ώστε σε πρώτη φάση να μην οριστούν διαιτητές στο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟ Μαΐστρου για τον 4ο Όμιλο την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, αντικατάσταση όπως ανέφερε και πιο πριν το ThrakiSportS δεν θα υπάρξει. Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί με 11 ομάδες και θα έχει μία ρεπό κάθε αγωνιστική.