Football League: Στα Χανιά τελικά αντί για την Δράμα θα αγωνίζεται ο Κώστας Τσαμούρης

 

Στα Χανιά αντί για την Δραμα θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Ξανθιώτης αμυντικός Κώστας Τσαμούρης, αφού ανακοινωθηκε από την ομάδα του Πλατανιά που φέτος θα αγωνίζεται στην Football League.

O Τσαμούρης αν και φερόταν να έχει συμφωνήσει με την Δόξα Δράμας η περίπτωση του δεν προχώρησε και ετσι ο “Γερμανός” ανακοινώθηκε από τους Χανιώτες. ο 24χρονος αμυντικός που ανακοινωθηκε παρεα με τον συμπαίκτη του στον Πανσερραικό Παπουτσογιαννόπουλο, γεννήθηκε στην Καβάλα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη. Αγωνίστηκε στην U23 της γερμανικής Kaiserslautern, τη Λαμία και τον Πανσερραϊκό. Επίσης είναι διεθνής με την εθνική Ελλάδος Κ-19.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά: «H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Παπουτσογιαννόπουλου και του Κώστα Τσαμούρη.

Ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος (10/8/1994) αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού χαφ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τρία χρόνια.

Ο Κώστας Τσαμούρης (14/11/1994) αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τρία χρόνια. H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων καλωσορίζει τους δύο παίκτες στην οικογένειά της».