Φιλική αναμέτρηση από τα παλιά για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

 

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν έδωσαν στο «Φώτης Κοσμάς» οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης και  Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τους Εβρίτες να επικρατούν με 2-1, σε ένα αγώνα που θύμισε την προ πενταετίας και τους μεταξύ των δυο ομάδων αγώνες για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Στο πρώτο μέρος ο Ίασμος του Νίκου Μπαχαρίδη άνοιξε το σκορ με πλασέ του πρώην μεσοεπιθετικού του Έβρου Σουφλίου Βασίλη Αντωνιάδη που νίκησε τον Μπαμπλή κάνοντας το 0-1, με τον Εθνικό να φτάνει κοντά στην ισοφάριση με τον Μαρασλή στο 40′ σε τετ α τετ να μην μπορεί να νικήσει τον Μπαϊράμ Ισμαήλ.

Στο δεύτερο μέρος οι προπονητές των δυο ομάδων έκαναν αρκετές αλλαγές κυρίως ο Εθνικός που άλλαξε όλη την εντεκάδα του, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τους γηπεδούχους που με τον νεοεισερχόντα Περικλή Καρακασίδη έχασαν 2 σημαντικές ευκαιρίες, όπως και με τον Γκαϊδατζή λίγο αργότερα.

Τελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε την ανατροπή με τον Πετρίδη αρχικά στο 83′ και τον Κολονέρο λίγο πριν το φινάλε στο 87′ να διαμορφώνουν το τελικό 2-1 υπέρ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (φώτο από το tvthrakiotis).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : (Παπαράδης-Φλώρος): Μπαμπλής, Κούπας, Αμπράσης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Σιδηρόπουλος, Γρεκίδης, Γεωργαντζόπουλος, Μαρασλής.

ΙΑΣΜΟΣ (Μπαχαρίδης): Ισμαήλ Μπαϊράμ, Φουρκάν, Βιόπουλος, Χουσεΐν Ανούλ, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Γιαννακιτσίδης, Χουσεΐν Σαλήμ, Αντωνιάδης, Μπίμπαση Αλή, Ρομπέρ.