Μουντιάλ 2018: Μόνος στην κορυφή ο «Λοχαγός Μαρκ» έπειτα από τη νίκη της Νιγηρίας επί της Ισλανδίας

 

Αλλαγή στην κορυφή είχαμε μετά την επικράτηση με 2-0 της Νιγηρίας επί της Ισλανδίας, αποτέλεσμα που κράτησε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης και την Αργεντινή. Σε σχέση με την πρώτη τριάδα που είχαμε μετά το ματς της Βραζιλίας, φαίνεται ότι μόνο ο Λοχαγός Μαρκ βρήκε το σωστό αποτέλεσμα, αν και όχι σκορ, με αποτέλεσμα να περάσει για πρώτη φορά στην κορυφή.

Έτσι στη βαθμολογία του ThrakiSportS World Cup Predictor Game που τρέχει παράλληλα με το Μουντιάλ της Ρωσίας έχει περάσει πρώτος ο αρχισυντάκτης του ThrakiSportS Κώστας Καραγιάννης που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο LoxagosMark και έχει πλέον 29,5 βαθμούς ενώ ακολουθούν πλέον στις επόμενες δύο θέσεις ο Sari84an, δηλαδή ο Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης από την Αλεξανδρούπολη και η Karagkouna Θεοδώρα Ηλιάδη  που έχουν από  29 και 28,5 πόντους αντίστοιχα.

Αναμένονται νέες ανακατατάξεις μετά το τρίτο ματς της ημέρας ανάμεσα σε Σερβία και Ελβετία, για αυτό πάμε αμέσως να δούμε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία. Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game(δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 241 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=