Μεσογειακοί Αγώνες: Με τρεις διαφορετικές πτήσεις αναχωρούν για Ταραγόνα Γκούρλιας, Μπανιώτης, Θανόπουλος, Δουβαλίδης και Καρακατσάνη

 

Με τρεις διαφορετικές πτήσεις θα ταξιδέψουν στην Ταραγόνα της Ισπανίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες οι τρεις εκπρόσωποι της Θράκης στα αγωνίσματα του στίβου, με βάση το πρόγραμμα αναχωρήσεων των 299 αθλητών και αθλητριών όλων των σπορ που ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Στις 25/6 θα αναχωρήσει το πρώτο γκρουπ του στίβου από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” με ώρα αναχωρησης στις 08:45 και σε αυτό περιλαμβάνεται και ο δρομέας των μεσαίων αποστάσεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μάρκος Γκούρλιας.

Μία ημέρα μετά, την Τρίτη 26/6 αναχωρεί το δεύτερο γκρουπ του στίβου, ίδια ώρα, με το όνομα του Κομοτηναίου άλτη του ύψους Κώστα Μπανιώτη και του πρωταθλητή Ελλάδος της δισκοβολίας Ιάσωνα Θανόπουλου του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής να περιλαμβάνεται σε αυτά.

Υπάρχει και τρίτο γκρουπ που αναχωρεί στις 27/6 και σε αυτό περιλαβάνονται τα ονόματα, μεταξύ άλλων, του Δραμινού εμποδιστή Κώστα Δουβαλίδη και της πρώην πρωταθλήτριας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αναστασία Καρακατσάνη.