Μουντιάλ 2018: Διδυμότειχο και Ξάνθη στην κορυφή μετά την τριάρα του Βελγίου επί του Παναμά

 

Το Βέλγιο νίκησε με 3-0 τον Παναμά, αν και στο πρώτο μισό του αγώνα τα είχε βρει σκούρα καθώς οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο ημίχρονο. Αυτό ήταν ένα αποτέλεσμα που είχε προβλέψει το 19% των παικτών στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, δηλαδή κοντά ένας στους πέντε, οπότε έχουμε ανακατατάξεις στη βαθμολογία.

Πλέον στην κορυφή βρίσκεται ο Christospap21 από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου και ο Ιωάννης Παϊτέρης από την Ξάνθη που διαγωνίζεται με το ψευδώνυμο Paito. Αμφότεροι έχουν από 17 βαθμούς. Έναν λιγότερο, δηάδή 16, έχει ο Jim Lemon. Πλέον βρίσκεται στην 4η θέση με 15,5 βαθμούς ο trampie και στην πέμπτη με τον ίδιο αριθμό πόντων ο Sari84an.

Πέντε άτομα ισοβαθμούν στους 14,5 βαθμούς και κάπως έτσι κλείνει η πρώτη δεκάδα. Πλέον διψήφιο αριθμό πόντων έχουν 105 παίκτες του ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Άποντος δεν είναι πλέον κανείς στο παιχνίδι, αλλά 34 παίκτες έχουν από 3 βαθμούς και κάτω, ενώ οι τέσσερις τελευταίοι έχουν από δύο βαθμούς.

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και θα υστερείτε σε σχέση με τους πρώτους. Θυμίζουμε, οι πέντε πρώτοι της συνολικής βαθμολογίας στο τέλος του Μουντιάλ κερδίζουν δωράκια, αλλά αναζητούμε τρόπους για μερικούς επί μέρους νικητές, για παράδειγμα ανά αγωνιστική των ομίλων, οπότε μην απελπίζεστε και μπείτε ακόμα και τώρα στο παιχνίδι.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 230 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μια μεγάλη παρέα, σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ8ΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: