Μουντιάλ 2018: Το Μεξικό στέλνει στα ουράνια τον… Τοροσίδη με τη νίκη επί της Γερμανίας και στον «κουβά» όλους τους υπόλοιπους

 

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, το Μεξικό έκανε τη μεγάλη έκπληξη και νίκησε με 1-0 την κάτοχο του τροπαίου Γερμανία, βάζοντάς της με το καλημέρα δύσκολα στην προσπάθεια που θα κάνει για να υπερασπιστεί τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας που κατέκτησε πριν 4 χρόνια στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη και θέαμα παιχνίδι, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, οι Μεξικάνοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με χρυσό σκόρερ τον Λοσάνο που πλάσαρε εύστοχα σε υποδειγματική αντεπίθεση στο 35ο λεπτό. Ένας από αυτούς που πανηγύρισαν το γκολ του Μεξικού, πάνω κάτω την ίδια ώρα που και εκείνος είχε σκοράρει τέτοια μέρα πριν οκτώ χρόνια σε τελική φάση Μουντιάλ, είναι και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής Ομάδας είχε δηλώσει πριν την έναρξη του Μουντιάλ ότι το Μεξικό είναι μια ομάδα που την πιστεύει πολύ, ότι του αρέσουν οι παίκτες που έχει και ότι εκτιμά πως μπορεί με το σύνολο που διαθέτει να κάνει μια μεγάλη επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που εκτίμησε ότι για αυτούς θα είναι η είσοδος στην οκτάδα. Σίγουρα ο Τόρο θα αισθάνεται μετά από αυτό το αποτέλεσμα δικαιωμένος για όσα είπε πριν την έναρξη.

Αντιθέτως, δεν πρέπει να είναι και πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game καθώς μόνον δύο πέτυχαν την ήττα της Γερμανίας από το Μεξικό αλλά όχι με αυτό το σκορ. Ο ένας προέβλεψε 2-1 και κερδίζει 1,5 βαθμό και ο άλλος 3-2 και κερδίζει έναν βαθμό. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είχε προέβλεπαν νίκη της Γερμανίας είτε ελάχιστοι είχαν ποντάρει στην ισοπαλία και άρα έπεσαν στον… κουβά.

Σαν αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης, ουσιαστικά δεν έχουμε αλλαγές στην πρώτη 50άδα της βαθμολογίας του ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Εξακολουθεί να είναι στην πρώτη θέση με 13 πόντους η MeDagkwseOSouares, υπάρχουν δυο με 12,5 βαθμούς, πέντε με 11,5 βαθμούς, επτά με 11 βαθμούς, τρεις με 10,5 βαθμούς και άλλοι έξι με 10 βαθμούς.

Συνολικά 25 παίκτες έχουν ήδη διψήφιο αριθμό πόντων μετά τους 10 πρώτους αγώνες. Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αλλά θα υστερείτε κάπως σε σχέση με τους πρώτους. Θυμίζουμε, οι πέντε πρώτοι κερδίζουν δωράκια. Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 230 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: