Γ’ Εθνική: Όλα μηδέν στον τελικό παραμονής ανάμεσα σε Άρη Αβάτου και ΑΕ Διδυμοτείχου

 

«Μηδέν εις το πηλικό» το αποτέλεσμα του Θρακιώτικου «τελικού παραμονής» το μεσημέρι της Κυριακής ανάμεσα σε Άρη Αβάτου και ΑΕ Διδυμοτείχου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Ο Άρης Αβάτου ήθελε το τρίποντο για να καθαρίσει από τώρα το θέμα της παραμονής, αλλά βολεύεται και με την ισοπαλία αφού θα πάρει σίγουρα 3 ακόμα βαθμούς στα τελευταία δύο ματς, σε αντίθεση με την ΑΕ Διδυμοτείχου, που πλέον στενεύουν τα πράγματα για αυτήν, αφού έμεινε στο -3 από τον Ορφέα και θέλει οπωσδήποτε το 2 στα 2 στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Το παιχνίδι στη Φελώνη αν και είχε καλό ρυθμό και οι δυο ομάδες πρέσαραν ψηλά, δεν είχε σχεδόν καθόλου ουσιαστικές φάσεις, με την ΑΕΔ να απειλεί σε δύο στιγμές στο πρώτο μέρος, και τον Άρη Αβάτου να προσπαθεί απο τη πλευρά του μια καλή στιγμή στην επανάληψη με τον Κοτόπουλο.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προς το τέλος της αναμέτρησης έχασαν τεράστια ευκαιρία, με τον Γιαννόπουλο να βρίσκεται μετά από πολλές κόντρες προ κενής εστίας, αλλά να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ευθυμιάδης, Μελλισόπουλος, Τουργαΐδης, Σαρηγιαννίδης, Χαριτίδης, Κοτόπουλος.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ(Κρίστο Τελκίνσκι): K. Συριτούδης, Νικολαΐδης, Παντελίδης, Σουλεϊμάν, Χρίστεφ, Καπετανίδης, Αβογιάν, Πετρόπουλος, Εμρέ, Γιαννόπουλος, Ιντζές.